2777
2789
عنوان

سحر قریشی

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 47 پست
بنظرم دیده دیگه دنبال کننده‌هاش کم شدن و دیگه تو حاشیه و حرف نیست اینارو میگه که دوباره بره بالا

اره اینم هس

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اوکی دیدم  ولی فکر میکنم همه‌ی اینها دروغه

منم همین فکرو میکنم اصلا چیزایی گف ک غیر قابل تصور و باوره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بر فرض که بوده یا نبوده چ فرقی به حال و زندگی ما داره واقعا برات مهم نباشه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
ببخشیدا چ بیکاری همچین ادمیو دنبال میکنی.. سحر قریشی کیلو چند.. 

دنبالش نمیکنم اتفاقی نوتیف اومد از یوتیوب منم کنجکاو شدم ببینم قضیه چیه

همدون ک گفته کتکش میزده  معلومه ک کتکش میزده جون عقل درست حسابی نداره

اره همینو میگم 

خب شیش ماه؟ چرا این گزارش نداده تو اون مدت خانواده اش چرا پیگیرش نشدن ک دخترمون کجاس من ک باور نکردم

آره بابا تتلو گل میکشه شیشه میزنه مشکل روانی داره ولی سحر هم چسی میاد چون خودشم معتاده  ( خوب ...

میگه ترک کردم 

اینکه میگع منو شیش ماه هرروز کتک میزده 

بر فرض که بوده یا نبوده چ فرقی به حال و زندگی ما داره واقعا برات مهم نباشه 

واقعا ادمو ب گوه خوردن میندازین😐 حالا من ی غلطی کردم شما ب بزرگی خودت ببخش بانو🫤

ازدواج چیه بابا سحر میگه شیش ماه تو خونه اش اینو گروگان کرده و هرروز کتکش میزده

تتلو رو میگی  نترس تعلیق نمیشی .زندانی که نبود دوروغ میگه ولی خب اون یکم روانی هم هست .حقشه تو ایران چقد فیلم بازی کرد خودشو گم کرد جو زده شده بود میگفت من بانوی حاشیه ایرانم خوشحال آخرش با اون تاتوهاش به گل نشست 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

ازدواج چیه بابا سحر میگه شیش ماه تو خونه اش اینو گروگان کرده و هرروز کتکش میزده

اگه منظورتون همون خواننده هست که گروگان کجا بود ؟ چجور گروگانی بوده که مثل ملکه ها می رفت تو کنسرت طرف می‌نشست؟ 😮‍💨🤔

✅️🦋👌🍀

میگه ترک کردم  اینکه میگع منو شیش ماه هرروز کتک میزده

دوتاشون روانین.  تتل ب این مینازه ک چندتا ج.نده میرن پیشش دیگه هار شده 

وای خدا دنیاش گوهه

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗
تتلو رو میگی  نترس تعلیق نمیشی .زندانی که نبود دوروغ میگه ولی خب اون یکم روانی هم هست .حقشه تو ...

🤣🤣🤣🤣🤣تتو هاش خیلی مسخره اس