2789
عنوان

پدر دروغگو

55 بازدید | 14 پست

یکی دو ساله همش دنبال ی وام خوب دراز مدتیم جور نمیشد ،دو سال واسش ثبت نام کردیم کلی منتظر بودیم درس شه ب یه زخمی بزنیم از یکی از اشناها شنیدم ک بالخره دارن پرداخت میکنن ب بابام گفتم ، گفت  رفتم دنبالش گفتن پرداخت نمیکنیم تا سال بعد ماهم‌ بیخیال شدیم گفتیم باشه تا اینکه اتفاقی مادرم داشت دنبال شماره یکی از اقوام میگشت توی پیامکای بابام دید که ماه پیش بانک ب بابام پیام داده نوبتت شده اگه تمایل ب گرفتنش داری مراجعه کن ب بانک ، بهش گفتیم گفت نه این الکیه ، پیگیری کردم دیدم نه واقعیه  ایش چقدر بدم اومد ازش اون لحظه

عه وا

'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️ من‌میم‌بانوهستم ، ²²سالمه👑🤓ی‌دختر جنوبیِ‌خونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ی‌‌نومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌...  کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیت‌ها فقط یه خواب...🌱🥲  ‹ هیچ‌‌مسیری‌خالی‌‌ازاُمید‌ ؛ نیست !☁️′🌿  ›️ پس به‌خاطر خودت، رشد کن. به‌خاطر خودت، ایستادگی کن. به‌خاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن!  چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو،  موفقیتِ تو و حالِ خوبت  به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها..🌱🧡️  دوست‌دارشما : میم‌بانو🤓👑 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید توانایی پرداخت اقساط نداره

ن گلم اقساطش زیاد نیست ماهی سه تومنه حدودا همون پولو بزاره بانک ماهی ده تومن میدن بهش ، بیست سالس بدون سود  اصلا گیر نمیاد همچین وامی چقدر برنامه ریزی کرده بودم واسش

خب بگو میدن اوکی کن ببر بگیر ید 

خودش میدونه میدن چون دوس نداره بگیره بهونه میاره همش میگه فرض کن گرفتم وام رو چیکارش کنم؟؟؟؟میگم یه مقدارشو بده من مدت هاس دنبال اینم کسب و کارمو راه بندازم تا کارم راه بیفته همش پوز خند میزنه یعنی تو موفق نمیشی ، گفتم اوکی نده ب من بزار بانک سودشو بگیر حداقل ، میگه لازم ندارم سودشو  در حالیکه من واقعا گیرم خودشم میدونه

خودت مخش بزن ببر بانک  وام هرچه بگیری بد نیست

نه بابا ارزش نداره باهاش بحث کنی ادم بداخلاقیه داد و بیداد میکنه گفتم باشه هر جور خودت مایلی ، ولی عمیقا از ته دل ناراحت شدم از دستش دیگه بمیرمم چیزی ازش نمیخوام