2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیت کن من‌بدات میگیرم

برا منم بگیر 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

نوشته که وضعیت روحی مناسبی نداری که باید حتما تغییرش بدی چون سلامتی یکی از مهمترین مسئله توی زندگی فرصت هارو غنیمت بشمار و افکار منفی رو دور بریز نصیحت های دیگران تورو آزار میده و به خاطر غروری که داری گوش نمیدی به نصیحت دیگران به پند های دیگران گوش بده و غرور بی جا رو بزار کنار...

اگر راهنما خوبی بود و درست بود بهم بگو 

نوشته که وضعیت روحی مناسبی نداری که باید حتما تغییرش بدی چون سلامتی یکی از مهمترین مسئله توی زندگی ف ...

آره عزیزم مرسی🥹❤️

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
یکیم برا من بگیرین ماچ 

نوشته که منتظر خبر و اطلاعی هستی که فعلا دور از دسترس شما دوست داشتن و محبت رو تجربه کرده اید که این ویژگی ارزشمندی میباشد و میتوان معنی زندگی را از آن درک کرد خیلی سریع دلبسته میشی که این نکته منفی توی وجودته و باید از روی عقل و اندیشه تصمیم بگیری ن از روی احساسات به زودی از غم رها میشی و آینده خوب در انتظارته

برا منم بگیر 

توی تفکرات خودت می اندیشی که کسی دوست نداره  درصورتی کا اینجوری نیست ولی تو پرتوقع هستی خبر خوشی دریافت میکنی اما بدان که هیج کاری بدون همت و تلاش به ثمر نمیرسه پس به امید خدا حرکت کن و نگران اینده نباش روزگار بر وفق مرادت خواهد شد اگه که پند یکی از عزیزانت رو که تورو دوست داره در نظر بگیری و در تموم کارهات خدارو فراموش نکنی 

واسه منم بگیر نیت کردم

شما هم مانند بسیاری از افراد گم گشته ای داری که فکر شمارو به خود مشغول کرده و تو زیادی تو فکرشی و نگرانی از دست دادن اون تورو زیادی به خودش مشغول کرده نباید اجازه بدی این نگرانی ها اینده تورو خراب کنه و نا امید بشی .ایام را با افکار بیهوده تلفن نکن و به فکر جبران گذشته باش و با چشم بصیرت سرنوشت خودت رو در دست بگیر موفقیت و ارامش در گرو همت و تلاش خودته