2777
2789

۲۲ سالمه لیسانسمو گرفتم دارم واسه کنکور ارشد میخونم گواهینامه گرفتم آشپزی خوبه کار میکنم مشاور تحصیلی ام 

یه بارم ازدواج کردم و جدا شدم 

ولی همسن و سالام خیلی کارای مهمتری کردن حس میکنم خیلی عقبم...

خداوندا شبم را روز گردان...

منم تنها کارم خوردنو خوابیدنه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این کارارو نکردم حس میکنم خیلیم جلو ام

مهم حسه😌😅

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

من ۱۷ سالمه حقیقتا حس اینکه بگم از بقیه عقب افتادم رو ندارم اما از خودم عصبانیم ک فقط خوردم و خابیدم و استرس کشیدم هچ کار مفیدی نکردم 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲