2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید خودش نخواد که گوش نده اونطوری فقط باهاش بحث می‌کنی همسرت رو هم نباید حساس کنی رو مادرش وگرنه بدتر میکنه

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

واقعا مادرشوهرت چرا دخالت میکنه 

وای من مادرشوهرای شماهارو تو سایت میشنوم 

سر تا پای مادرشوهرخودمو میبوسم از بس خانومه

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

قراره عقد کنیم و موقتا پیش مادرشوهرم زندگی کنیم

قبل عقد و دوران عقد این اتفاقا هست که همسرت بایدمدیریت کنه و زمان میبره تا حقو به توبده ولی ب نظرم مثلاازدست مامانش ناراحت شدی بهش بگو و ازش بخوا ب روی اون نیاره و تاکیدکن فقط میخاستم در جریان باشی یا دلم گرفتته بود بهت گفتم,اینکه میخای باهاشون زندگی کنی یکم بد نیست؟؟؟نمیشه جدا باشیدحتی تو ی اتاق ب نظرم اینجوری حرمتا بیشتر حفظ میشه

واقعا مادرشوهرت چرا دخالت میکنه  وای من مادرشوهرای شماهارو تو سایت میشنوم  سر تا پای ماد ...

نمیدونم فکر میکنه من میخام پسرشو بدزدم

میخاد طوری رفتار کنه که سوارش نشی

میدونی خیلی خودشو سنگین میگیره

دخالت میکنه

پشت سر مادرشوهرت ب شوهرت بد نگو و برعکس جوری باش ک انگار دوسشون داری.میدونم سخته اما نتیجه شو ک ببینی خیلی برات آسون میشه.اولین عامل دخالت خود طرفین هستن.یعنی خودت و شوهرت.اگه خودتون حریمتون رو حفظ کنید دخالتگر هم کمتر پاشو میندازه وسط زندگیتون

فقط و فقط سیاست ب خرج بده اصلا بد مادرشوهرتو پیش شوهرت نگو هر چی شد با محبت نه با دعوا با شوهرت مطرح کن رفت و امدم متعادل باشه ن خیلی کم ن خیلی زیاد 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
قبل عقد و دوران عقد این اتفاقا هست که همسرت بایدمدیریت کنه و زمان میبره تا حقو به توبده ولی ب نظرم م ...

جدا که بله میشه یه اتاق بالای خونشون هست روی پشت بوم ساختن ولی حموم دستشویی نداره

موقتا اونجا می مونیم

اما میترسم مادرش دخالت کنه و پسرشو بگیره توی دستای خودش

جدا که بله میشه یه اتاق بالای خونشون هست روی پشت بوم ساختن ولی حموم دستشویی نداره موقتا اونجا می مو ...

نه عزیزم نگران نباش,سیاست داشته باش وسعی کن ب مامانش احترام بزاری,مخصوصا جلوی شوهرت 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز