2777
2789

منم تا روز آخر ۴۰ هفته اصلا درد نداشتم 

درست آخرین روز ۴۰ هفته که دکتر تاریخ زایمان زده بود صبح با درد از خواب پریدم

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه‌طبیعی‌هستی‌تا‌آخر۴۱هفته‌وقت‌داری

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ینی ۴۰ هفته ۶ روز بودین یا ۴۰ هفته و صفرروز؟

۴۰ هفته و یک روز 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
اگه پی پی کنه کی گردن میگیره لعنت ب اینا

بابا‌نگران‌نباش‌من‌یکی‌از‌پسرام‌توآخرین‌روز۴۱اون‌

یکی‌تو‌۴۱‌به‌دنیا‌اومد‌تو۴۱‌برو‌حتما‌بستری‌

میکنن‌زمان‌خودش‌رو‌داره‌استرس‌نداشته‌باش

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اگه پی پی کنه کی گردن میگیره لعنت ب اینا

از فردا تو پذیرایی خونه تا جایی که می تونی چهار دست و پا برو 

دستت رو روی میز یا اوپن بزار قر بده 

زیر دوش آب گرم قر کمر بده 

روزی یه فنجون دمنوش گل گاوزبان یه فنجون دم کرده ی تخم شوید بخور 

سینه هاتو ماساژ بده 

من سه چهار روز قبل زایمان این کارهارو کردم پایان ۴۰ هفته دردم گرفت رفتم بیمارستان گفتن ۳ سانت دهانه ی رحم باز شده بستری شدم باورت نمیشه کلا ۱ ساعت درد کشیدم زایمان کردم 

واقعا همینقد راحت بود ؟ من خیلی از زایمان میترسم چند وقت دگ عروسیمه

بستگی به بدنت داره اگه دکتر استراحت نده باید پیاده روی داشته باشی تنبل نباشی زایمان راحت میشه 

خواهر شوهر و جاریم هم کلا دوساعت درد کشیدن 

گلم از قرصی ک واسه سفیدی استفاده کرده بودین راضی بودی؟ در چ حد سفید شدی ؟ دائمی بود؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

گلم از قرصی ک واسه سفیدی استفاده کرده بودین راضی بودی؟ در چ حد سفید شدی ؟ دائمی بود؟

اره راضی بودم باردار شدم دیگ استفاده نکردم نینی تمام گلوتانیون بدنمو گرفت رنگ پوستم سیاه شد البته ت بارداری تیره ادم میشه حالا بهد ۴۰ روز امیدارم برگرده ب قبل ولی قرص خیلی خوبیه