2821
2789
عنوان

قطع شیردهی

110 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

امیدوارم خوب باشید 

من یه دختر ۱۷ ماهه دارم

یکماه پیش با توصیه پزشک بخاطر بدغذاییش قرار شد از شیر بگیرمش 

متاسفانه با اینکه تعداد وعده های شیر روز رو به ۱ وعده رسونده بودم و فقط شبها شیر میخورد با حذف وعده اخر دخترم دچار استرس شدید شد و ریزش مو پیدا کرد که دکتر گفت شیر رو برگردونید بهش 

چشمتون روز بد نبینه 

از وقتی شیر رو برگردوندم حرصی شده روزی هزارمرتبه شیر میخواد 

و بد غذا تر هم شده 

چون شیر رو ترجیح میده به غذا 

با وجود اینکه سعی میکنم بازی کنیم حواسش پرت بشه یا حتی شیشه شیر هم دادم که قبول نکرد 

کسی میتونه کمکم کنه الان چکار کنم برای قطع شیردهی؟

طفلی رو چرا هوایی می‌کنی 

این دکترا همیشه حرف درست نمیزنن عزیز من 

حداقل بزار تا دو سالگی تمام بخوره 

بعدشم ، بیشتر بچه ها بعد از ترک شیر شروع به وزن گیری میکنن

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طفلی رو چرا هوایی می‌کنی  این دکترا همیشه حرف درست نمیزنن عزیز من  حداقل بزار تا دو سالگ ...

چندتا دکتر کفتن اینو مه الان انقدر پابسته به شیره که مکیدن رو به جویدن ترجیح میده 

الان هیچی نمیخوره فقط شیر

قع نکن بابا بذار تا پایانش بخوره بچه بدغذا هم با این کار خوش غذا نمیشه  من با تجربه یک کودک ب ...

الان البته بیشتر میگن مطالعات جدید ثابت کرده که بچه ها بهتره تا یکسالگی شیر بخورن

الان البته بیشتر میگن مطالعات جدید ثابت کرده که بچه ها بهتره تا یکسالگی شیر بخورن

عزیزم هر بچه ای یک روحیه ای داره 

الان شما و دخترت داری عذاب میکشی یا اون دکتر ؟ اون پولشو گرفت و راحت 

دخترت موند با یک فشار روحی... 

شیر تا یک‌سالگی اولویت داره یعنی اول شیر بعد غذا 

ولی بعد از یک سالگی ، اولویت با غذاست. اول غذا بعد شیر. نه اینکه شیر رو کاملا قطع کنی 

الآنم اضطراب گرفته هر کاری آرومش می‌کنه انجام بده. نگو این دکتر اینو گفت اون دکتر اونو گفت. 

عمل مکیدن در بچه ها حس آرامش میده بهشون 

حتی اگه دو سالش هم شد سریع از شیر نگیر. ببین اگه آمادگی نداره مثلا یک ماه دیگه هم صبر کن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).