نسترن76 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 560 عنوان زایمان 13 بازدید | 9 پست خانما توروخدا کمکم کنین چه غلطی بکنم بخدا خیلییییی میترسم از زایمان شب و روزم شده گریه اینم بعد ۸ سال راضی شدم بیارمش بخدا خیلی میترسم توروخدا بگین کدوم زایمان بهتره دردش عوارضش کمتره طبیعی یا سزارین؟؟؟؟ خیلی منتدارتونم اگ راهنماییم کنین 🙏🏽🙏🏽😢😢😢 1402/08/17 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرانکمممممم عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 157 سزارین کن درد داره اما بهتر از طبیعیه منم سه سال پیش سزارین را انتخاب کردم
نسترن76 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 560 سزارین کن آخه اونم میگن بعدش ال بله درد داره پاره میشی شکمت میمونه انگار اصلا زایمان نکردی بخدا دیگ خسته شدم خیلی حالم خرابه 😭😭😭شما چطور زایمان کردین؟
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 ببین میتونی طبیعی رو قبولش کنی؟دوس داری پایین برش بخوره یا بیست سانت بالاترش؟😐اگر میتونی طبیعی رو قبول کنیفوقش اپیدورال میکنی.ماما همراه میگیری..کارت راحتتر میشهولی بازم سزارین بهتره ولی ن برای همه مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
نسترن76 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 560 سزارین کن درد داره اما بهتر از طبیعیه منم سه سال پیش سزارین را انتخاب کردم آخ بابا اونم یجور میگن بده میگن شکمت جم نمیشه انگار بعد ۶ماه باز حامله ای بخدا نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم خرابه خواهر به کسیم نمیتونی دردتو بگی
نسترن76 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 560 ببین میتونی طبیعی رو قبولش کنی؟ دوس داری پایین برش بخوره یا بیست سانت بالاترش؟😐 اگر میتونی طبی ... شما کدومشو تجربه داری 😬😢؟
فرانکمممممم عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 157 آخ بابا اونم یجور میگن بده میگن شکمت جم نمیشه انگار بعد ۶ماه باز حامله ای بخدا نمیدونم چیکار کنم خی ... من شکمم عین اول شد هر کسی یجوریه اینی که بگی از همه جمع نمیشه درست نیست من جمع شد
فرانکمممممم عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 157 هیچ کدوم ولی اطرافم همه جوره دیدم من هیچ کدومشو نمیتونم قبول کنم😆😆 پس بالا بیاری😁😁😂