2777
2789
عنوان

۲۶ سالمه

63 بازدید | 14 پست

موهام سفید شده خیلیش(ارثی نیس)

کیست سینه دارم

ریزش موی شدید دارم دیگه مو نمونده برام

افسردگی حاد دارم

یکی نمیاد به من بگه چه مرگته

همه کارای خونه رو خودم میکنم(ازدواج نکردم)

صبح تاشب فقط غر میزنن چرا ظرفارو نشستی، چرا جارو نزدی(همه کارا پا خودمه)

پولم بم نمیدن فقط یارانه همین

اجازم ندارم برم بیرون( البته پولم ندارم بخوام برم)

چرا تا این سن شاغل نشدی که چشمت دنبال این باشه کی بهت پول بده؟

و استقلالم نداری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا تا این سن شاغل نشدی که چشمت دنبال این باشه کی بهت پول بده؟ و استقلالم نداری

چون همشو درس خوندم و جایی پارتی نداشتم

چون یه مدت میرفتم تو مغازه کار میکردم چندجا کار کردم فقط ازم بیگاری کشیدن و پولم بم ندادن

چون کسیو ندارم حامیم باشه و پشتم باشه

چرا تا این سن شاغل نشدی که چشمت دنبال این باشه کی بهت پول بده؟ و استقلالم نداری

این سوال برا همه جواب یکی نداره

مثلا من اجازه اشتغال ندارم هرجقدرم کسب مدرک کنم تو حرفه ها 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

چون همشو درس خوندم و جایی پارتی نداشتم چون یه مدت میرفتم تو مغازه کار میکردم چندجا کار کردم فقط ازم ...

ببین عزیزم وقتی پارتی نیست ادم باید هرکاری رو تحمل کنه تا کم کم و پله پله بتونه بالابره سر هرکاری یسری اشنا پیدا میشه و یجور سابقه میشه برات

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

این سوال برا همه جواب یکی نداره مثلا من اجازه اشتغال ندارم هرجقدرم کسب مدرک کنم تو حرفه ها ...

بنظرم میشه فقط باید کم نیاری و محکم پای حرفت وایستی و بگی من میخوام کار کنم سخته اما شدنی

ببین عزیزم وقتی پارتی نیست ادم باید هرکاری رو تحمل کنه تا کم کم و پله پله بتونه بالابره سر هرکاری یس ...

خیلی حرفا 

خیلی چیزا 

به زبون اسونه ولی دیگه اینو به کسی نگو

خیلی حرفا  خیلی چیزا  به زبون اسونه ولی دیگه اینو به کسی نگو

من خودم خیلی جاها جنگیدم که اینو میگم نه در این مورد ولی در موارد دیگه

نثلا بابام ابدا راضی نمیشد مجرد باشم و جدا ازشون زندگی کنم ابدا ها ولی من انقدر جنگیدم که به خداسته ام رسیدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز