2777
2789

من درخواست طلاق دادم   ۲۸ آبان هم دادگاه دارم

شوهرم خرجی نمیده

مشروب میخوره

دست ب زن داره و.....    

من از یکی پرسیدم گفتش اینا دلیل نمیشه

شما چجوری تونستید طلاق بگیرید؟؟؟؟؟

من میخوام مهریمم بگیرم

اگه نتونم بگیرم  توافقی جدا میشم

فقط بگید شما چجوری گرفتید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول مهریه رو بذار اجرا

دادخواست طلاق هم فعلا مسترد کن

بعد واسه ترک انفاق شکایت کن

بعد اگه آثار کتک رو بدنت هست برو پزشکی قانونی

شاهد معرفی کن برای مشروب خوردنش یا اعتیادش

حالا اون مدارک بالا رو ضمیمه دادخواست طلاقت کن بعد دادخواست طلاق بده

اینجوری شانست کمی بیشتره

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

همینطوری بری به قاضی بگی دست بزن داره و مشروب میخوره فایده نداره که

باید اثبات کنی

دعوی کیفری و هم حقوقی ترک انفاق برو ثبت کن حکم بگیر

اگه سابقه کمپ ترک اعتیاد داره اونم خیلی کمک میکنه

هربار کتک زد بلافاصله برو پزشک قانونی نامه بگیر

اینا کمکت میکنه

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

واسه مهریه اگه مال نداره جلب میتونی بگیری ممنوع الخروج کنی

خط ۰۹۱۲ اگه داره ارزش داره اونو میتونی توقیف کنی

کد ملیش هم میتونی توقیف کنی