2777
2789
عنوان

کراش-->دوست پسر

41 بازدید | 14 پست

دوزتان

با کراشم به بهونی شیرینی یه موفقیتی که داشتم

دوتایی رفتیم بیرون مهمون من

ولی وقتی اخرش گفتم خوش گذشت بچینیم باز هم بریم

استقابل نکرد و سکوت کرد( خیلی درسخونه و سرش تو کتابه یکمم بهونش این بود حتی کارشو بخاطر درس ول کرده و تایم برای خودش نداره با این حال لحظه خداحافظی ک بازم گفتم اینجور جاها بریم بازم خستگیمون در بره و اینا گفت ک تصمیم داره یه تایمایی هم این بین بذاره برای خودش فقط کارش درس خوندن نباشه) 

تقریبا یه هفتس

و بعد از فرستادن عکسای دوتایموون برام دیگه پیامی نداده

(البته از وقتی ارشد قبول شده خیلی کم پیام میده) امیدی به قرار دوم هست؟

راهنماییی دارید برام؟

تاپیک دوز پسر ممنوعه 

باید بگی نومزد

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نباید خودت رو مشتاق نشون بدی نتیجه ی عکس داره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
راه حل الانت چیه؟

هیچ کار نباید انجام بدی اگه خودش علاقه ای داشته باشه یه قدم میاد جلو اگه هم خبری نشد بپذیر که خوشش نیومده و شخصیت خودت رو زیر سوال نبر که چند وقت بعد خیلی پشیمون میشی

من شرایطتت رو درک میکنم عزیزم ولی اول از همه فکر غرور خودت باش❤️

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
هیچ کار نباید انجام بدی اگه خودش علاقه ای داشته باشه یه قدم میاد جلو اگه هم خبری نشد بپذیر که خوشش ن ...

یه سری رفتارا داشت بیرون ک نمیدونم شایدم دوسم داره

از خیابون ک رد میشدیم میرفت سمت ماشینا وایمیستاد

یا از تو کوشیش عکس گربه گرفته بود نشونم داد گفت اینو مخصوص تو گرفتم

تمام سعیش این بود ک با هم راه بریم حتی تو شبوغ ترین جاها

پلی برقی یه نفره رو دوتایی وایسادیم