2777
2789
عنوان

یه حرفی بابام زد فلبم درد گرفت

73 بازدید | 30 پست

به داداشم میگه حرف فرزانه رو گوش نکن تو درس خوندن خوش به جایی نرسیده تو هم جایی نمیرسی 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راس میگه بعضیا زندگیشو حروم میکنن پی دررس هیچی به هیچی

شمام ناراحت نشو ایناییم که میگن خیلیا با درس خوندن به جایی رسیدن سلبریتی نشدن که😂یا دانشمند 

فوقش یه کارمند با حقوق ۱۵ میلیون

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
خب راس میگه بعضیا زندگیشو حروم میکنن پی دررس هیچی به هیچی شمام ناراحت نشو ایناییم که میگن خیلیا با ...

شما شاغلید

۱۵ مگه کمه؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

روحیه میدین ،بدین ...چرت و پرت نگید.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

خب راس میگه بعضیا زندگیشو حروم میکنن پی دررس هیچی به هیچی شمام ناراحت نشو ایناییم که میگن خیلیا با ...

من درسم خوندم فقط فرهنگیان نیوردم. 

درسم هم خوب بوده نمیشه گفت درسم بد بوده. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
من درسم خوندم فقط فرهنگیان نیوردم.  درسم هم خوب بوده نمیشه گفت درسم بد بوده.

اشکالی نداره اگه علاقه داری امسالم بخون

انشاالله همیشه موفق باشی.

باز بابات این حرفو زده بابای من ی حرفایی زده ک دلم داره آتیش میگیره و قلبم درد گرفته...به هیچکسم نمیتونم بگم....

دلسرد دلسرد شدم 

میخام فک کنم مُرده در این حد تا عذاب نکشم

منظورش اینه راهنمایی های منو گوش نده. برو درس بخون که مثل من نشه که جایی نرسیدن.  

شما شاغلید ۱۵ مگه کمه؟

تهران خیلی کمه 15

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بله  وقتی یکی اجارش ۱۰ میلیونه بنظرتون ۱۵ کم نیست ؟!با بچه کوچیک و..

اهان از اون لحاظ بله

اما مثلا برای یه خانم و آقا هر دو شاغل کافیه .

منظورش اینه راهنمایی های منو گوش نده. برو درس بخون که مثل من نشه که جایی نرسیدن.  

اها ❤شمام برو یه هنر مثل ناخنکاری یا مژه یاد بگیر بنظرم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.