2777
2789

جراحی میشه

نگران نباش قابل درمانه چون کیسته

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

نمونه برداری باید مشخص کنه بدخیم بودنش رو

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم بد خیم باشه اگه بدخیم باشه که سرطانه🥲

عزیزم شما ک هنوز نمونه برداری نکردی

تو سونو نوشتن توده یا کیست؟

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
علائمت چیه .منم یک هفتس قفسه سینم میگیره ،قلبم نیست نمیدونم چرا میگیره 

تورم زیر بغل و درد سینه و درد دست و بزرگ شدن و سنگین شدن سینه البته روزای اول یه توده بود که الان نیست 

کیست بزرگ که نیاز به تخلیه داره 

خب پس اگرنوشته بودتوده باید شک میکردی به سرطان.

غده لنف هم یه توده خوش خیم داره ولی کیست زیادی بزرگه فقط میترسم بدخیم باشه

ببین همه اینا خوش خیمن

کیست هم جراحی میشه بعد دارو میخوری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز