2777
2789
عنوان

همسایه پررو😂😂🤦🏾‍♀️

2009 بازدید | 202 پست

خبلی پرروعع اول ک بگم من اصلا اهل رفت وامد با همسایه نیستم و کلا سرم تو زندگی خودمه چون اینجا غریبم خونمون ویلاییه ی همسایه داریم ب شدت پررو😂 هرچی میخاد میاد دم در از ترازو اشپزخونه بگیر تا پلاستیک فریزری😂 امروز دیدم اومد تلوزیونشو اورده میگ اینو برام بزار تو خونتون مراسم دارم میترسم بشکنه🤦🏾‍♀️😐 گفتم باش بعد عصری باز دیدم در میزنه محکمااااا😂 میگ شبزی خوردکن داری گفتم بله میگ ی پنج کیلو سبزی برام خورد کن گفنم باش اورده میبینم 20کیلو سبزیه😐🤦🏾‍♀️نیومد حتی کمک تنهایی براش خورد کردم بعد دیدم کرفس جدا اورده میگ اینم جدا خورد کن ی سبدم شوید اورده مبگ اینم خورد کن تو خونه خودت برام خشک کن😂😂🤦🏾‍♀️منم گفتم باش😐🤦🏾‍♀️ حالا این گولم زد گفت سبزیا برا مراسم فرداس منم پیش خودم گفتم گناه داره حتما میخاد برای خیرات مادرش غذا بپره کثافت بهم دروغ گفت😂😂 بعد ک اومد سبزیا رو برد دیدم ده دیقه بعدش همشو بسته بندی کرده اورده میگ بذار داخل یخچالت من جا ندارم 😐🤦🏾‍♀️وای کاردم میزدن خونم در نمیومد😂😂 گفتم خب من جا ندارم میخایم گوسفند بخریم گفت خب حالا نصفشو جا بده😐😂من بدبختم قبول کردم هنو خستگیش تو تنمه😂😂😂

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

چرا رو میدی خب،یبار قاطع بگی ن حله

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🙄🙄 از اینکه به مردم حمالی دادی میخندی ، دختر خوب این چه کاری فردا وسایلاش بده ب خودش دیگه هم در بروش باز نکن ، من بودم رو آچار می‌نوشتم میزدم ب در از پذیرش همسایه به خونه معذورم ، منظورم ب همسایه سواستفاده گره ها

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

یه راهکار بهت میدم مطمئن باش جواب میده، به هییییچ عنوان دم خونش نرو، حتی برای ضرووووری ترین چیز، هرگز باهاش تماس نگیر، بعد چند وقت می فهمه همه چیز یک طرفه است و دیگه هرچقدم پرو باشه ، سمتت نمیاد

خداوند نور آسمان ها و زمین است

اون خانوم مقصر نیست خب روشون زیاده چیکار کنن؟ مقصر شما هستین که به رو میدین بهشون 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖