2777
2789

تو پروسه طلاقم

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمم زهراس 17سالمه و عاشق پرستاری ام اما رشتم انسانیه و فقط بخاطر نمره اومدم و اگه بشه بتونم کنکور ت ...

ايشالله موفق شي هاني

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

امروز با داداشم رفتیم ببرون یه بچه هم سن و سال داداشم اومد بهم لبخند زد منم بهش لبخند زدم

از اون موقع داداشم داره غرررررررر میزنه که تو چرا بهش لبخند زدی 😂🤦

بعدش پریود شدم انگار تیرخوردم الانم افقی ام

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

امدمم امدمممم  خوبی تو؟؟ چ خبر!!؟نیستی؟؟ الانم هستی اوکی نیستی.. امروز  دارم فقط ...

قربونت تو چطوري

چرا خوبم ب لطف شما

هيچي ورزش سنگين داشتم بدن درد گرفتم

تو چيكار ميكني؟

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

امروز ب کارای دانشگاه رسیدم و فیلم دیدم 

و یکسره غر زدم که ماماننن من چی بخورم ؟؟ شیرینی میخواممم

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚