2777
2789
عنوان

درد ودل

45 بازدید | 25 پست

بیایین اصلا حالم خوب نیس دلم گرفته، چندماه نامزدمودعوت نکردن، دلم براش میسوزه بی احترامش کردن بله برون نداشتم مامانم نزاشت دعوتی بدیم، رفتیم حلقه خریدیم بابام ابروموبرد جلوی نامردمو و فروشنده خدایا اخه مگه پدرومادراینطوری، ب دختربهانمیدن ابرومون پیش شوهرامون بردن شدیم مسخره فامیل شوهر توروخدا نصیحت نکنید ک پدرومادرن احترامشون واجب چون ازشون متنفرم عمرمو وزندگیمو تباه کردن

🕊✨🤲🏻

یکی تونیسنی منم هستم انکارتوباغ وحش دارم زندگی میکنم فقط خوشحالم بخاطراین ک میدونم خداکمکم میکنه خود ...

میخوام قیدشون بزنم خانواده نامزدم ازشون متنفرن کل فامیل متنفرن ابرونداریم پیش هیچکس

🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی تونیسنی منم هستم انکارتوباغ وحش دارم زندگی میکنم فقط خوشحالم بخاطراین ک میدونم خداکمکم میکنه خود ...

بابام هروز میگه هرچی داریم مال پسرام ب مابهانمیده مارورهاکردن خداازپدرومادربدنگذره ازشون متنفرم متنفررر خجالت زده ام جلو خانواده شوهرم هبچی نشده خوپشون نشون دادن

🕊✨🤲🏻

بابام هروز میگه هرچی داریم مال پسرام ب مابهانمیده مارورهاکردن خداازپدرومادربدنگذره ازشون متنفرم متنف ...

الهی فداتشم بیخیال اوناباش باهمسرت خوش بگذرون اجازه دخالت نده انشالله ازاین به بداززنرگی لذتت ببری

الهی فداتشم بیخیال اوناباش باهمسرت خوش بگذرون اجازه دخالت نده انشالله ازاین به بداززنرگی لذتت ببری

ابروموبردن جلوخانواده شوهرم اونم فردا بهم طعنه میزنه

🕊✨🤲🏻

صدرصدمن خودم ازخداستگارم همش دارم طعنه می‌شنوم بابات فلات کارکردبابات اینجوری کزد

خدا خودش کمکمون کنه خودشون باعث خورد شدن ما شدن من از پدرومادرم متنفرم خداازشون نگذره

🕊✨🤲🏻

اونام با همین افکار پوسیده بزرگ شدن، متاسفانه تو اکثر خانواده های ایرانی خیییلی به پسر بها میدن ، آخ ...

بفکرابروی مادخترانیستن اونقدرازخانوادم متنفرم خیلی دلم گرفته فردا مثلا عقدم

🕊✨🤲🏻

خیلی ناراحتم.دیروزظهر پدرومادرم ب طرز بدی از خونه ام انداختم بیرون.سر اینکه فرق میزارن و ادم حسابم ن ...

ای خدا ابرومونو میبرن جلو شوهر بعداخرمیگن مگه چکارکردیم

🕊✨🤲🏻

با همچین پدر ومادری زیاد تو عقد نمون ، اگه دوستش داری برو خونه خودت، آبرو میبرن، شوهرتم زیاد خونه نی ...

شوهرم چندماه اینجا نیومده ی ناهاروشام بهش ندادن، مجبورم بخاطر وام و بخاطراینکه یخورده پس انداز کنه نامزدم مجبوریم بمونیم فعلا توعقد شرایط زودعروسی کردن نداریم توروخدابرام دعاکنید

🕊✨🤲🏻