2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم سال نهم بودم که با مدیر اون تایم دعوام شد 

رفتیم سر کلاس دیدیم میز هارو خراب کردم و آشغال ریختن ، من و دوستم هم رفتیم پیش مدیر بهم گفتیم بیا کلاسارو ببین که بچه ها چیکار کردن ، گفت نمیام بعد داشت میرفت منم بهم گفتم چرا مسیولیت گردن نمیگیری یهو برگشت گفت کی این حرفو زد منم گفتم من بودم بعد ناظمه گفت احترام بزار بهش گفتم بی احترامی نکرپم ، بعد دوستم بهش گفت باشه بابا تو خوبی ، بعد اومدیم بیرون ولی خیلی کیف داد   

من خودم سال نهم بودم که با مدیر اون تایم دعوام شد  رفتیم سر کلاس دیدیم میز هارو خراب کردم و آش ...

همین؟💔😂

ما با معلم علوم مون سر لج بودیم هردفعه میگف هرکی مشکل داره از کلاس من بره بیرون هیچکس نمیرفت تا اینکه یه بار من لجم گرفت پاشدم رفتم بیرون 12تا از بچها دیگم امدن بعدم سر اینکه مدیر پارمون نکنه از مدرسه فرار کردیم..

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

من امسال توی کلاس نهم ی دوماه پیش با ی کلاس هفتمی دعوا کردم بدبخت یقشو گرفته بودم از ترس نه کاری می‌کرد و دندوناش رو هم فشار می‌داد و خیره به من بدون پلک منم با مشت تهدیدش کردم دورمون بچه های مدرسه جمع شده بودن منم هعی میومدم بزنم توی صورتش یکی دتمو می‌گرفت نمیذاشت آقا ما یه لحظه چرخیدم دیدم یکی جوگیر داره میاد کوبیدم پس کلش اونم از مشت زد ولی بجای جای دیگه زد توی چشم راستم منم دست گذاشتم روی چشمم ولی تا خواستم سرم بیارم بالا بزنم تا جایی که میخوره ناظم جممون کرد زنگ آخر بود بچه ها کلاس ما کلا نترسن و فکر بعدش رو نمیکنن و بامرامن ولی من چون پدرم مرده و کسی رو ندارم ازم دفاع کنه و مادرم هم مشکل قلبی داره میترسم با کلاس پایینی ها دعوا کنم میگم پدرش رو میاره میگیره پارم میکنه خلاصه پریدم از کلاس بیرون تخته اومدم جلو در مدرسه دیدم رفته دیگه از م اون موقع کسی جرئت نمیکنه بگه فرهاد میترسن مثل چی ترسوندنشون