2777
2789
عنوان

رماتیسم

67 بازدید | 5 پست

سلام خانمها من یک سال و نیم زانو و دستام درد میکنه رفتم دکتر آزمایش اولم گفتا بود rf و crp مثبت هست گفتن رماتیسم هست بعد دکترم گفته بود زانوهات آب آوردن باید تخلیه بشه که من ترسیدم دخترمو عوض کردم 

کدوم شهری ؟

مامان منم چند ساله رماتیسم داره زانو هاش آب آورده بود رفت پیش فوق روماتولوژی آب زانوش رو کشید حدود ۱۰۰ سی سی آب بود بعدم آمپول ضد التهاب رو ضد ب زانوش دیگه اب نیورد ،ولی روماتیسم درمان نمیشه فقط کنترل میشه با کورتون 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش رفتم دکتر دیگه گفت نیاز به تخلیه نیست بهم دارو داد گفت تا یه ماه استفاده کن دو هفته بعدش آزمایش بده بیا پیشم الان آزمایش دادم rf منفی شده crp مثبت شده و esr1 شده ۶ و esr2 شده ۱۱ یعنی به رماتیسم مبتلا نیستم

کدوم شهری ؟ مامان منم چند ساله رماتیسم داره زانو هاش آب آورده بود رفت پیش فوق روماتولوژی آب زانوش ر ...

قم زندگی میکنم ولی اصلیتم مال قائمشهر هستم چون اینجا غربت هستم بچه هام کوچیک هستن قائمشهر میرم دکتر