2777
2789
عنوان

یه کانسیلر خوب بهم معرفی کنید

1214 بازدید | 15 پست

کمی گودی و سیاهی دور چشم دارم ولی از همه بدتر اینه که رگ های عنکبوتی زیر چشمم مشخصه 

قیمتش مهم نیست فقط خوب باشه قبلا کالیستا می‌خریدم بد نبود کاورش کمه و زیر چشممو خاکستری میکرد 

میبلین راضی بودم 

ولی آخرین بار پارسال خریدم قیمت الان ندارم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری اصل یا فیک بودنشو بفهمیم

باید جای معتبر خرید کنید 

من فروشگاه معتبر میخرم خیالم راحته 

اِنِلی شاپ هم پیج داره هم سایت حضوری هم سعادت آباد تهران هست

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اگه زیر چشمت تیره اس کانسیلر رنگی استفاده کن 

یا کانسیلری که میخری همرنگ پوستت باشه تا خاکستری نشه پوستت

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
کانسیلر چه رنگی؟ یعنی جواب میده 🥲♥️

از کانسیلرای معمولی بهتره به نظر من ،امتحانش ضرر نداره

برای تیرگی نارنجی 

برای قرمزی رنگ سبز 

رنگای دیگم هست 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
از کانسیلرای معمولی بهتره به نظر من ،امتحانش ضرر نداره برای تیرگی نارنجی  برای قرمزی رنگ سبز& ...

ممنونم عزیزم 

چه مارکی؟ 

وقتی کانسیلر نارنجی استفاده کردم دیگه همونو فیکس کنم یا ی کانسیلر دیگه هم بزنم رنگ پوست

ممنونم عزیزم  چه مارکی؟  وقتی کانسیلر نارنجی استفاده کردم دیگه همونو فیکس کنم یا ی کانسی ...

من کانسیلرو میزنم روشم کرم پودر یا ضد آفتاب 

برا من  پالت هس برند میبلین 

دیگه زیر چشمت سیاه یا خاکستری نمیشه ؟

من برا جای جوش استفاده میکنم و خوب کاور میکنه