2777
2789
معلومه که خونه دار به خاطر دوزار پول هر کاری کردن که افتخار نیست

خب اگر  مهارت شما در حدی هست که برای هرکاری بهتون دوزار میدن شاید بهتر باشه اینو همه جا نگید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظلم ! من خودم قراره شاغل شم ولی چرا وقت گذاشتن ی زن برای بچه هاش ظلمه؟ در صورتی ک فطرت زن همینه

فطرت هر انسانی اول انسان بودن است ، زن هم اول انسان است بعد انتخاب میکنه که مادر باشه یا نباشه. 

مادر شدن هم سختی داره ولی هر چی سن بچه بیشتر میشه نیازش به مادر کمتر میشه و خانم فرصت داره برای رشد شخصی خودش هم وقت بگذاره ، زن خانه داری که پنجاه سالش شده و بچه هاش بزرگ شدن ، الان باید چیکار کنه ؟ نوه داری کنه یا چشم بدوزه به در که بیان بهش سر بزنن ؟ 

از نظر من باید فعال باشه در اجتماع و با شغلش سرگرم باشه 

جفتش هم بده

شاغل دستت توجیب خودته ولی نه وقت برای خودت داری نه خانواده نه به خونه میرسی نه حال و حوصله داری( خودم شاغلم) 

خانه دار باید برای کوچیک ترین چیز به شوهر بگی پول بده استقلال مالی نداری. عوضش برای خونه و بچه ها و تفریح کلی وقتت ازاده

بستگی به شرایط داره

من به خاطر ارشد خوندن کار اصلیمو گذاشتم کنار که تو کارخونه بود

اما قطعا درسام که سبک تر شه دوباره کارمو دست میگیرم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

جفتش هم بده شاغل دستت توجیب خودته ولی نه وقت برای خودت داری نه خانواده نه به خونه میرسی نه حال و حو ...

گزینه اولتون اگه کارتو دوست داشته باشی اتفاقا حال و حوصله و روحیه اتم بهتر میشه

💙 آریای من 💙
جفتش هم بده شاغل دستت توجیب خودته ولی نه وقت برای خودت داری نه خانواده نه به خونه میرسی نه حال و حو ...

بستگی به تایم کاری هم داره من فرزند دارم پیش دبستانی میره تایم کاری منم تا یک و نیم هست به نظرم وقت ازاد هم میشه اورد مثلا زبانم میخونه ولی خب فشرده هست تایممون من به خاطر فرزندم چهارسال کار نکردم ولی به شدت به شدت کار کردن با روحیه م سازگاره واسه همین بچم چهارساله شد رفتم سرکار

گزینه اولتون اگه کارتو دوست داشته باشی اتفاقا حال و حوصله و روحیه اتم بهتر میشه

بستگی به کار داره وقتی روزانه چندساعت حرف میزنی و کلا سر پایی جون نداری تا خونه بیای چه برسه به کارخونه😥 من به شخصه عاشق کارمم ولی واقعا تو خونه جون ندارم

2790
2778
2791
2779
2792