2777
2789
عزیزم الان از این تایپیک کلی،زده میشه. حتما درگیر مشکلات زن شاغل متاهل و بچه دار نشدی که این حرف و م ...

عزیزم منظور رو بد نگیر من خودم شاغلم‌ بچه هم دارم ،، الان داخل این دوره زمونه زندگیا خیلی سخت شده هرچقدر هم مرد درامدش زیاد باشه بالاخره باید خانوم خونه خودش درامد داشته باشه نیاز های خودش رو برطرف کنه قطعا یه خانم شاغل بهتر از خانه داریه درامد‌ خودش رو داره هیچ وقت هم منت کسی رو نمیکشه‌ که بخواد از شوهرش درخواست پولی چیزی داشته باشه همیشه دستش تو جیب خودشه و اگر خدایی نکرده بخوان از هم جدا بشن میتونه‌ خودش خرج خودش رو به دوش بکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منظور رو بد نگیر من خودم شاغلم‌ بچه هم دارم ،، الان داخل این دوره زمونه زندگیا خیلی سخت شده هر ...

بله درسته من خودم همه این ها رو قبول دارم ولی وظیفه اصلی یه زن تربیت و زن بودن به نحو احسن هست. اگه بچه مادربزرگ داشته باشه مشکلی نیست ولی تو مهد بزرگ شدن اصلا خوب نیست. بچه من خیلی اذیت شد. من خودم دیگه سرکار نمیرم. کارم هم دولتی بود و شاید آرزوی خیلیابود.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
2790
2778
2791
2779
2792