2777
2789
عنوان

صافی مو

69 بازدید | 10 پست

من موهام فر نیس وزه ع برای همین وقتی معقنه میپوشم تو مدرسه

خیلی پف می‌کنه همه یه جوری نگاه میکنن 😭😭 کراتینه هم از بس کردم ضررداره نمیشه همیشه انجام بدم کم پشت هم میکنم چند ماه دوباره همون‌جوری میشه دوست دارم موهام صاف باشه تا کسی میخرم نکنه تر خدااا اگه میدونید بگید چیکار کنم موهام صاف سه اتو هم میکنم چند ساعت اونم جلوش فقط صاف میشه که بدتر پشتش پف میکنه افتضااااح میشه

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

🧐🧐نمیشه که  شامپو بدون سولفات

مگه برای کراتینه نیس؟

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

منم مثل تو بودم، فقط بباف و سعی کن موهاتو تقویت کنی که خشکی موهات از بین بره جاشم میتونی ببافی  بری آرایشگاه بافت بزنی تا ۱۰ دوز میمونه 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م