فندى مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4794 عنوان بخور سرد 60 بازدید | 8 پست بخور سرد که برای اتاق نوزاد کاربردیه چه برندی خوبه ؟ 1402/08/17 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 ماسوپراستارخریدیم ۴ساله داریم خیلی خوبه .ولی اسانس وگلاب نمیشه ریخت داخلش راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فندى مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4794 ماسوپراستارخریدیم ۴ساله داریم خیلی خوبه .ولی اسانس وگلاب نمیشه ریخت داخلش کجاییه ؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 کجاییه ؟ نمیدونم والا راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 ممنون از راهنماییت🙏 💚💚💚 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
delaram996 عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 19 من تعریف بخور امسیگ رو شنیدم. آلمانیه. اگه اصلش گیرت بیاد خیلی خوبه
فندى مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4794 من تعریف بخور امسیگ رو شنیدم. آلمانیه. اگه اصلش گیرت بیاد خیلی خوبه صددرصد عالیه ، فکر کنم قیمتش خیلی بالاس
nakhand2 عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 95 عزیزم دستگاه بخور سرد ب آ با عالیه. من خودم این دستگاه بخورد سرد رو از koodakoo.com خریدم که سریع برام فرستادن.باز خواستی سایت های دیگه رو هم چک کن.