2777
2789
عنوان

تجربه من از منشی باشگاه آقایون بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی ؟؟؟ جوری بود ک تو بتونی حین ورزش ببینیشون یا نه میز و دفتر کارت با بخش اصلی باشگاه فاصله داشت

میز من کلا بیرون سالنه و یک در بینمونه و شیشش هم از این دودیا و منو اصلا نمیبینن چون میز بلند و شیشه هم دودی 

موفق باشی همیشه عزیزم   ولی من نمیپسندم 

وقتی این همه باشگاه زنونه هست ک منشی میخوان چرا باشگاه مردونه     خیلی بهتر و راحته از نظر منکه مردا با خودشون کارکنن خانوما هم باخودشون  خصوصا درحیطه های اینشکلی  

هنوز نتونستم خوب دید بزنم 😂😂

جای منم دید بزن مخصوصا اونایی که باسنشون خوشمله 😂😂

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |
میز من کلا بیرون سالنه و یک در بینمونه و شیشش هم از این دودیا و منو اصلا نمیبینن چون میز بلند و شیشه ...

خب اینجوری خوبه فکر کردم تمام مدت میتونی حین ورزش و اینا ببینیشون 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
ارع اما فقط برا هفته دو روز چون منشی آقایون نمیتونه دو روزو من خودم اونجا منشی خانومام

توضیحاتتو بدا خوندم

تصوراتم ی چی دیگ بود کلا

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
شاید شما راحت باشین اما اونا دیگه قطعا راحت نمیتونن هرحرفیو بزنن

من فقط هفته دو روز اونجام و اینکه کامل سالن جداهست از میز منشی من فقط صدا آهنگ می‌شنوم 

من فقط هفته دو روز اونجام و اینکه کامل سالن جداهست از میز منشی من فقط صدا آهنگ می‌شنوم 

خوب پس فکرکردم داخل سالنی  اینجوری ک مهم نیست 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خوب تعریف کن 

خب بگم براتون ک اصلا نترسید و اینکه کار کردن کنار آقایون هم مثل خانومای و راحتره حتی گاهی همش بستگی ب خودتون داره 

امیدوارم روزی برسه که این تفکرات زشت برداشته بشه