2777
2789

برخلاف بیشتریا ک بهم گفتم نرو و خطرناکه اما من رفتم بچه ها 😂😂بنظرم باید یک سری تفکرات کهنه رو دور بریزیم ما خانوما میتونیم در کنار مرداد راحت کار کنیم 

و اینکه آقایون واقعا احترام میزاشتن درسته شاید یه جاهایی یکم سخت باشه اما اونقدراهم بد نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دید میزدیاااا 😂😂

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |

جدی ؟؟؟ جوری بود ک تو بتونی حین ورزش ببینیشون یا نه میز و دفتر کارت با بخش اصلی باشگاه فاصله داشت

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

به عنوان کسی که شغلش با خانوماس میگم کنار اومدن با اقایون واقعا راحت تره 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست