2777
2789
عنوان

من بچمو کشتم😔😔😔😔

472 بازدید | 27 پست

چهار ماه میگذره بچمو سقط کردم هشت هفته بود 

از غصه دارم میمیرم چرا همچین حماقتی کردم شرایط زندگیم افتضاح بود ولی حق نداشتم همچین کاری کنم فقط اشکام میاد یعنی منو میبخشه 😔😔😔😔

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی بگیم الان بانو؟! 

گفتن این چیزا خودش هم نوعی گناهه 

پیش کسی نگو

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

غصه خوردن فایده نداره 

نباید سقط میکردی 

حالا هم گذشته بهتره فراموش کنی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

اگه عذاب وجدان نداشتی باید به خودت شک میکردی .خدا ببخشه و بهت صبر بده🙏

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

امیدوارم خدا ببخشه

و جایگزین اش رو بده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

قلبم اروم نمیشه😔😔😔

میفهمم عزیزم اما خب اینجوری فقط داری خودتو اذیت میکنی 

عزیز شما که شوهرت با مکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه انتخابت کرده دیگ واس ما قیافه نگیر🦦😁

سرزنش کردن خودت بچه رو برنمیگردونه

فقط عذاب وجدانتو زیاد میکنه و در نهایت افسردگی میگیری عزیزم.

اون روز با چه منطقی سقطش کردی؟ ب چ دلیلی؟ الانم همون دلیل رو بیار برای خودت تا فکرت آروم بشه 

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»