2777
2789
عنوان

انگیزه می خوام🥹

30 بازدید | 15 پست

با اینکه دوتا از درسامو افتادم و الان پشت کنکورم باز نمی دونم با چه رویی میگم می خوام پزشک بشم 

بچه ها تروخدا اگه می تونید بهم امید بدید که اصلا نمی دونم چی درسته و چه غلط.خسته شودم

واقعا شدنیه؟ اگه نشه چی

می شه برام از شدنا بگید:)

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

حتی دیپلمم نگرفتم

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا داری؟

نه، برای چی 

من توی چند ماه خوندن با پایه صفر تونستم مهندسی شریف بیارم

چرا شما نتونی به اون چیزی که میخوای برسی؟

نذار چند تا کتاب دبیرستانی تورو از رسیدن به هدفت منصرف کنه

~کاربر آقا~...

من توی چند ماه خوندن با پایه صفر تونستم مهندسی شریف بیارم چرا شما نتونی به اون چیزی که میخوای برسی؟ ...

می شه بهم بگی چطوری تونستی؟

حرفای کلیی که بقیه میگن رو نمیخوام

جزئیاتی که کسی بهش توجه نمیکنه رو می خوام

مثلا از خستگیات و دوباره شروع کردنت

و این سبکا

نه، برای چی 

Hosein melatkhah این پیجو دنبال کن من برام گفتن حرفای انگیزه دهنده سخته ولی میدونم اگه تو یکی از لایواش شرکت کنی انقدر انگیزه میگیری و زندگیت عوض میشه که خودت به عینه تاثیراتشو میبینی

حرفاش باعث شد حداقل هدفمو زندگی بفهمم و تلاش کنم براش

Hosein melatkhah این پیجو دنبال کن من برام گفتن حرفای انگیزه دهنده سخته ولی میدونم اگه تو یکی از لای ...

باشه خیلی ممنونم 

کنکور ب میزان تست و کیفیتش بستگی داره و اینکه تو این مسیر باید تنبلی رو کنار بزاری

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
می شه بهم بگی چطوری تونستی؟ حرفای کلیی که بقیه میگن رو نمیخوام جزئیاتی که کسی بهش توجه نمیکنه رو م ...

خب راستش من خیلی ام زود شروع نکردم تقریبا مهر و آبان بود

من آدمی بودم که عاشق تفریح و بیرون رفتن بودم بخاطر همین نمیتونستم از تفریحام بگذرم

اوایل برنامه درستی نداشتم کلا از خونه بیرون نمی‌رفتم و فقط میخوندم که بعداً متوجه شدم نه تنها خوب نیست بلکه هیچ درسی تو ذهنم نمیمونه

به مرور عادت کردم صبح زود نزدیک ۵ و ۶ بیدار بشم

دو ساعت درس بخونم بعد صبحونه

دوباره درس و استراحت و ناهار

اینجوری قشنگ به همه کارام می‌رسیدم شب هم چون خسته میشدم قشنگ خوابم می‌برد

حتما صبح زود بیدار شو چند پله جلو می افتی

غذای خوب مخصوصا صبحونه و شرکت توی آزمون ها یادت نره

تفریحاتت هم یکم کم کن ولی سر جاش باشه حتما 

~کاربر آقا~...

خب راستش من خیلی ام زود شروع نکردم تقریبا مهر و آبان بود من آدمی بودم که عاشق تفریح و بیرون رفتن بو ...

مرسی برای پیامت. همه ی این کارارو انجام میدم

تست میزنم مطالعه میکنم شکل زیستو میکشم ازمون میدم تحلیل میکنم ساعت مطالعه بالا و مفید دارم از درس دور نمیشم 

اما باز هم هیج نتیجه ایی نگرفتم

و از روز بعد کنکور ۴۰۲ شروع کردم اما هنوزم اندرخمه یه کوچه ام

مرسی برای پیامت. همه ی این کارارو انجام میدم تست میزنم مطالعه میکنم شکل زیستو میکشم ازمون میدم تحلی ...

ببین مطمئن باش یه جای کار میلنگه

یه روشی بهت بگم که خودم چجوری میخوندم

مثلا فکر کن یه صفحه زیست خوندی ،همون موقع کتابو ببند و واسه خودت تو ذهنت تحلیل کن که چیا بود

دیدی یه چیزی رو جا انداختی یا یادت نیومد و گفتی عه اینو یادم رفت

همون موقع به عنوان نکته توی یه دفتر جدا بنویس

این نکات روی هم جمع شه حسابی نجاتت میده..به جای اینکه مجبور باشی دوباره مبحث رو از اول بخونی همون موقع تثبیت میشه توی ذهنت

یه نکته دیگه:میدونی که توی کنکور فقط خرخونی مهم نیست مدیریت زمان مهم ترینه

اونی برندست که نیم ساعت آخر مونده به کنکور نگه واای زمان ندارم نمیتونم..هرچی مطمئنی بزن.چند تست زیست خیلی رتبتو عوض می‌کنه

~کاربر آقا~...

ببین مطمئن باش یه جای کار میلنگه یه روشی بهت بگم که خودم چجوری میخوندم مثلا فکر کن یه صفحه زیست خو ...

اره دقیقا یه جای کارم میلنگه که نمیدونم کجاش و درگیر این موضوعم. اما

دمتتتت گرم برای این روشی که گفتی حتما انجامش میدم، مرسی لطف کردی🩷