2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تمرکزت رو کنکوره یا امتحان؟

لعنت به تمرکز همین بدبختم کرد

رو دوتاشون از یک طرف میخونم و تست میزنم خوب میزنم تستامون فوقش ۲غلط یک غلط ولی امتحان رو خراب میکنم

تو الان باید دغدغه ات امتحانای نهایی با کنکور باشه نه امتحانای کلاسی که تاثیری تو آیندت ندارن 

مهم اینه بعدش با خودت تحلیل کن برگه رو ببین اشتباهت چی بوده مثلا سر محاسبات بوده یا یه نکته ای بوده 

عزیزم تغذیه خیلی مهمه برا حافظه چیزایی که میدونی رو حافظت تاثیر مثبت داره بخور با پشت کار ایشالله ن ...

🥺 انشاالله

هم‌میدونم مشکلم چیه هم نمی‌دونم فقط فکر کن علت اصلیش تمرکزه خیلی به خودم فشار میارم‌وتلاش میکنم تمرکز کنم

تو الان باید دغدغه ات امتحانای نهایی با کنکور باشه نه امتحانای کلاسی که تاثیری تو آیندت ندارن  ...

می‌دونی وقتی این امتحانای آسون کلاسی دو نمره یا ۳نمره کمتر میگیرم بی انگیزه میشم ...من برا اون درس نه خواب داشتم نه خوراک بعد چشامم چون ضعیفه مثل چی خشک شدن باید ببینی چند روز پیش فقط..نصفه شب بیدار شدم بخونم چشام وحشتناکه قرمز بودن ومیسوزن انگار هیچ اشکی ندارن خشک شدن .خیلی دارم به خودم ظلم میکنم کاش این خستگی وزحماتم‌ نتیجه میداد

می‌دونی وقتی این امتحانای آسون کلاسی دو نمره یا ۳نمره کمتر میگیرم بی انگیزه میشم ...من برا اون درس ن ...

اخه اینطوری درس خوندن که بازدهیت میاد پایین 

حتما ۷ ساعت خواب داشته باش 

بعدم وقتی تاثیری نداره نگران نباش

تو با برنامه ای که میچینی پیش برو کنارش یه تایمی هم برای درسای مدرسه باید بزاری  نباید تمرکزت که امتحانای مدرسه باشه 

بعدم تو وقتی اولین باره با یه مبحث آشنا میشی اینکه اشتباه کنی عادیه تا موقع امتحان نهاییا دیگه کامل مسلط میشی 

اخه اینطوری درس خوندن که بازدهیت میاد پایین  حتما ۷ ساعت خواب داشته باش  بعدم وقتی تاثیر ...

اره متاسفانه من این دو هفته اس درست نخوابیدم هفته ی پیش که خیلی وحشتناک بود در شب ۴ساعت میخوابیدم