2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونایی که ازدواج کردنم خوش نیستن  حرص نخور

هر دوره خوبیایی داره دیگه مجردی دعوا با خواهر برادرخوبی و خوشی با خواهر برادر پدر مادرباید یه زمانی بری خونه ی خودت برا خودت باشی بچه داشته باشی هیچ خانه ایی بدون دعوا بدون پستی بلندی نیست همه مشکل دارن دعوا دارن خوبی و خنده هم دارن برا شوهر کردن دیر نیست هر موقع شوهر کنی ولی برا بچه دارشدن دیرمیشه 

خوب خودت ببین با چجور ادم و شخصیتی حال میکنی... سعی کن صمیمی برخورد کنی دوست شو... ولی سعی کن از اول ...

کجا دوست شم

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
هر دوره خوبیایی داره دیگه مجردی دعوا با خواهر برادرخوبی و خوشی با خواهر برادر پدر مادرباید یه زمانی ...

در حالت ایده ال بله 

ولی تو شرایطی که من خودم نمیتونم برای خودم ی ماشین و خونه بخرم 

صبح تا شبم کار میکنم 

تحصیل کرده ام هستم 

بچه بیارم با چه امیدی؟که حالا به فکر دیر شدنش باشم 

به اونم بگم هر چی تلاش کنی هیچی به هیچی؟

بعدم عزیزم الان دختر خوب کمه پسر خوب خیلی کمتر 

همشون مشکل دارن 

خوبش باشه اره ازدواجم قشنگه 

کجا دوست شم

هر جا که بنظر خودت ادم مناسبی داره... ممکنه مناسب از دید تو مثلا اون اقایی باشه که بفرض فلان جلسه خاص رو شرکت میکنه.... یا مثلا اگر میبینی یه گروه توی تلگرام فضای خوبی داره با ادماش حال میکتی فعال باش اونجا سعی کن در حد معمول گرم بگیری... یا ممکنه توی محیط کار یه اقایی باشه که از شخصیتش یا قیافش خوشت میاد...حتی دانشگاه... کتابخونه.. اینستاگرام... فرقی نمیکنه واقعا بالاخره هنش جزوی از اجتماع هست توی هر محیطی کلی ادم جدید... با رفتار و سلیقه های متفاوت هست... بین اون همه بالاخره یکی هست که هم تو  از ارتباط با اون لذت ببری هم برعکس