2777
2789
عنوان

طلاق

20 بازدید | 8 پست

بچه ها طلاق خیلی سخته؟؟؟؟؟.۲۶ سالمه یکدختر ۴ ساله دارم میترسم طلاق بگیرم فقط به خاطر دخترم که بدون پدر بزرگ نشه یا کمبود نداشته باشه.اما با این مرد نمیتونم ادامه بدم هیچ جوره.طلاق بگیرم دخترم با منه ؟؟؟نمیخوام بچم ازم ثانیه ای جدا باشه

اره خییییلی سخته باید کفش اهنین به پا کنی و شروع کنی 

البته من تجربه شو ندارم از کسایی که تجربه داشتن سوال کردم مراحلش طولانی و سخته و یه قانونایی هست که به نفع مرد هست بیشترش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاق نداره همش گیر میده شک داره بهم محبت نمیکنه توجه نمیکنه .چند بار بهم خیانت کرده .کلا انقدر تو ز ...

ببین تو طلاقم بگیری این وسط فقط دخترت نابود میشه چون بین این کشمکش ها عصبی میشه داغون میشه سعی کن خودتو و دخترت رو از فضای خونه و فضای بد و نااروم دور نگه داری برو پیش خانوادت پیش دوستات خوش بگذرون برو باشگاه پارک کلاسا های مختلف با دخترت به دخترت برس ولش کن بزار فقط یه اسم ازش بمونه تو شناسنامت خودتو عذاب نده ولی اگه میدونی جدابشی بچتو بهت میده و اذیتت نمیکنه و باهات راه میاد توافقی جداشو

نظرت خیلی کمکم کرد خدا خیرت بده

قربونت عزیزم .شرایط بیرون رفتن از خونه رو داری میتونی وقت بگذرونی بیرون بدون خودش یا نه؟اجازه بهت میده اگه میتونی فقط خودتو سرگرم کن اگه نمیتونی هم توی خونه آشپزی کن لذت ببر غذاهای جدید و امتحان کن کیک بپز خونتو مرتب کن به زندگیت برس خودتو سرگرم کن انقدر به خودت برس و اهمیت بده تا شاید اگر خدا بخواد اونم ادم بشه و بفهمه کا تو ارزشت خیلی بالاتر از این چیزاست که بره بهت خیانت کنه و اذیتت کنه شاید اگه شروع کنی به دوست داشتن خودت اونم تورو دوست داشته باشه🙂

قربونت عزیزم .شرایط بیرون رفتن از خونه رو داری میتونی وقت بگذرونی بیرون بدون خودش یا نه؟اجازه بهت می ...

ببین توی تاپیک های قبلی هم گفتم.کلا فازیه یه روز خوبه یه روز بد.جدیدا میگه نباید بری بیرون نری خونه مادرت .حرف حرف من باس باشع.میخواد رئیس بازی دربیاره.مرد سالاری و این حرفا.من هم روحیه مستقلی دارم و دوست ندارم کسی بهم زور بگه و برام تصمیم بگیره.اصلا اصلی ترین دلیلم برای طلاق هم همینه.که گیر میده و منم منم میکنه و زور گو و مستبده.منم نمیتونم زیر بار حرف زور برم مدام دعوا میشه و جنگ اعصاب.۷ ساله اینطوره دیگه خستم .ارامش میخوام میخوام برای خودم باشم.جدیدا هم شکاک شده به رفتارام خیلی توجه میکنه.کلا حالم بده ازش .با خودم میگم مگه من چند سال میخوام زندگی کنم که عمر و جوونی مو به پاش بزارم من فقط ۲۶ سالمه