2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا ؟😳

چون از اول درست رفتارنکردی.

مثل اینه تو از جاریت اصلا بی علت بدت بیاد( که قطعا بی علت نیست و چیزی ازش دیده) بعد شوهرن زرت زرت ازش دفاع کته و سر اون جاری مسخره به خانواده تو توهین کنه .

یاد بگیر پارتنرت اولوبتت باشه بعدش ازدواج کن .

میگی قانونه بدون هم جایی نریم اوکی درست حق داری،ولی واکنشت اونقدر نابالغانه و بد بود که همه چیو توی سر خودت شکست و بدتر مقصر شدی

ریلکس با ارامش میذاشتی بیاد پیشت بعدش عادی صحبت میکردی میگفتی فلانی اون قراری ک بین خودمون گذاشتیم دیگه پا برجا نیست؟؟ بعدش میگفت چرا؟ چیشده مگه؟ میگفتی دیدم تنهایی با بقیه رفتی بیرون فک کردم دیگه مسئله ای نیس...لونم قطعا برات توجیحی میاورد و میدید ناراحت ولی موئدیی از دلت در میاورد،هیچچچدلیلی نداشت پای خواهرت و شوهرشو بکشی وسط.

اون اصلا مجبور نیس شوهرخواهر و خواعرتو بکشی وسط و مقایسه کنی!!!حتی مقایسه هم اگر کرذی به هیچ وجه حق توهین به خانوادشو نداشتی،منم کسی ب خانوادم توهین کنه لایق بیشتر از سیلی میبینمش بلکه کلا قیدشو میزنم .

شوهر خواهرکجای زندگی توهه که به خاطرش نامزدتو برنجونی؟

از بس حساسش کردی اینجوری شده

به نظر من مقصر دو طرفه کاش با یک زوج درمانگر هم مشورت می کردید 

چرا دو‌طرف ؟ 

نامزدم خودش قانون گذاشته بدون هم جایی نریم . 

از اول میگفت بی احترامیه . بی شعوریه .

ولی خودش یهو‌ پیام داد دارم میرم بیرون با دوستم و زنش 

گفتم بدون من ؟ 

من هیچ جا بدون تو نرفتم . 

گفت زر نزن دارم میرم . 

بعدش بهش هرچی زنگ زدم جواب نداد تا یه ساعت بعد 

اگر از اول اول رابطتون درباره این مسئله شوهر خواهر اینقدر گارد نمیگرفتی و نمیذاشتی باز بشه کارتم به اینجاها نمیرسید .

نهایت میگفت ازش خوشم نمیاد میگفتی درکت میکنم عزیزم به هرحال قرار نیس ما از همه خوشمون بیاد ولی صرفا به خاطر حفظ ظاهر ووجه اجتماعیمون دوس ندارم کسی از این ماجرا مطلع بشه و دلخوری پیش بیاد!

فرای اون تو از همین اول رفتی ب مادرت اطلاع دادی و دخالت خانواده رو کشیدی وسط،مطمئن باش اگر به مادرت نمیگفتی قضیه بیخ پیدا نمیکرد و هموندو سه روز بعد اشتی میکردین.

ولی شکافی ک الان افتاذ اگر باعث جداییتون نشه تا اخر عمر باعث کدروت خواهد بود

چون از اول درست رفتارنکردی. مثل اینه تو از جاریت اصلا بی علت بدت بیاد( که قطعا بی علت نیست و چیزی ا ...

گفته دوست منو با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن . 

اره روز نامزدی شوهر خواهرم بار اولش بود اینارو میدید .به پدر نامزدم گفت خودتونو معرفی کنید . اونام بهشون برخورده بود که کوچیکتر به بزرگ‌تر نمیگه خودتو معرفی کن . 

هفته بعدش اومد بهم گفت .منم تعجب کردم .گفتم چی شده مگه حالا . دو هفته بعدش اومد گفت دامادتون یه آدم داغونه . 

خانوادتون همون دامادتونه که یه آدم داغونه . منم گفتم داغون تویی .  دو هفته بعد دوباره گفت دامادتون یه آدم بی شعوره .انه ،داماد گهتون .پشت بابام بی دلیل حرف زد . گفت ماشینت انه .ویلاتون افتابس . انقد تحقیر کرده . الانم میگه دوست منو خانومش و با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن . 

اون غریبس . چطور این حرف و میزنه 

چرا دو‌طرف ؟  نامزدم خودش قانون گذاشته بدون هم جایی نریم .  از اول میگفت بی احترامیه . ب ...

اون که تو جمله ها معلومه 

شما رو چون دقیق نمی شناسم نمی تونم بگم چرا 

اما علت بیشتر اختلافات دو طرفه ست مگر اینکه طرف مقابل دچار اختلال روان باشه اما این موضوع تو مشاوره ها بهتر مشخص میشه که عامل دو طرفه ست یا دچار اختلال بودن طرف مقابل 

اگر بخوابد شماره منشی یکی از همکاران بفرستم تا با خود همکارمون هم مشورتی کنید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

گفته دوست منو با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن .  اره روز نامزدی شوهر خواهرم بار اولش بود ای ...

خب دیگه دیدی گفتم بی علت نبوده و منم بودم از این‌جمله ناراحت میشدم ینی چی خودتونو معرفی کنید! چه گستاخ

توهم حمایت کردی و بدتر شده .

ولی درکلیت ماجرا و رابطتون نامزدت خیلی بددهن و بدقلق و گیره،فک نمکینم زندگی باهاش اسون باشه و احتمال میدم باهاش دوست بودی ک اینقد وقیح همه چیو اول کاری میزنه تو سرت

فرای اون تو از همین اول رفتی ب مادرت اطلاع دادی و دخالت خانواده رو کشیدی وسط،مطمئن باش اگر به مادرت ...

الان نمی‌دونم چیکار کنم 

مامانم خواست به مادرش زنگ بزنه بگه پسر شما تصمیم میگیره که دختر من خونه خواهرش نره ؟ و حرفای اینجوری . 

یه مشاور گفت اگه خانواده ها به طور رسمی روشون توی روی هم باز بشه دیگه رابطه از کنترل شما دو نفر خارج میشه و دست خانواده ها میفته . 

یکی دیگم میگفت بزار مامانت بدونه با مادرش حرف بزنه سنگتونو وا بکنید 

الان نمی‌دونم چیکار کنم  مامانم خواست به مادرش زنگ بزنه بگه پسر شما تصمیم میگیره که دختر من خو ...

نمیدونم چیکار کنی ولی خب اگر میخوای زندگی کنی باهاش خودت یا خانوادت به اونا بی احترامی نکنید

خب دیگه دیدی گفتم بی علت نبوده و منم بودم از این‌جمله ناراحت میشدم ینی چی خودتونو معرفی کنید! چه گست ...

اره میزنه توی سرم . 

ما تیر نامزد کردیم . 

از فروردین میرفتم خونشون ،خواهرش نمیومد جلو . اصلا بهش نمیگفتم .ولی خودش میومد بهم میگفت خواهرم بی شعوره بدذاته . منم میگفتم ولش کن عزیزم خودتو ناراحت نکن . 

بهم الان میگه من هرچی باشه از خواهرم دفاع نکردم . که تو آروم بودی . من بهش میگفتم ول کن دیگرانو . ولشون کن .اصن راجع به بقیه حرف نزنیم . ولی هر وقت دعوا می‌شد حرف شوهر خواهر منو مینداخت وسط . 

درسته دفاع کردم نا پختگی کردم .بعدش بهش گفتم ولش کن .گذشت کن . باز میگه .