2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بعد از دعوا غیب شده احتمالا رفته تو غار تنهایی 

اما وقتی از غار تنهایی میاد بیرون چه عکس العملی نشون بده بستگی به نتیجه گیری هایی داره که تو غار تنهایی بهشون رسیده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من تو عقد ک بودم ، ۷ روز پیش اومد ک با هم حرف نزنیم و همو نبینیم. البته مامانش زنگ میزد و میومد .

ما نامزدیم فقط 

دعوای شدید کردیم 

اولین باره مادرم فهمیده 

توی ماشینش بودم حرفمون شده بود 

مامانم همون موقع زنگ زد ،بهش گفتم منو زده . گفتم بهم میگه از خواهرت و شوهرش خوشم نمیاد . به هیچ کدومتون احترام نمیزاره . مامانمم گفت بیا خونه دخترم ما ازت حمایت می‌کنیم . بعدش هم منو گذاشت خونه ،دیگه زنگ نزد . 

مادرش ۴ بار زنگ زد .جوابشو ندادم .بار چهارم زنگ زد .گفت زنگ زدم حالتو‌ بپرسم .منم چیزی از دعوامون نگفتم بهش . هیچ وقت زنک نمیزد حال بپرسه . 

عقدین یا نه یه بزرگتر واسطه کنین[/QUOTE]

[QUOTE=316738205]من تو عقد ک بودم ، ۷ روز پیش اومد ک با هم حرف نزنیم و همو نبینیم. البته مامانش زنگ میزد و میومد .

ما نامزدیم فقط 

دعوای شدید کردیم 

اولین باره مادرم فهمیده 

مامانم همون موقع زنگ زد ،بهش گفتم منو زده . گفتم بهم میگه از خواهرت و شوهرش خوشم نمیاد . به هیچ کدومتون احترام نمیزاره . مامانمم گفت بیا خونه دخترم ما ازت حمایت می‌کنیم . بعدش هم منو گذاشت خونه ،دیگه زنگ نزد . 

مادرش ۴ بار زنگ زد .جوابشو ندادم .بار چهارم زنگ زد .گفت زنگ زدم حالتو‌ بپرسم .منم چیزی از دعوامون نگفتم بهش . هیچ وقت زنک نمیزد حال بپرسه . 

اگر بعد از دعوا غیب شده احتمالا رفته تو غار تنهایی  اما وقتی از غار تنهایی میاد بیرون چه عکس ا ...[/QUOTE]

[QUOTE=316738205]من تو عقد ک بودم ، ۷ روز پیش اومد ک با هم حرف نزنیم و همو نبینیم. البته مامانش زنگ میزد و میومد .

ما نامزدیم فقط 

دعوای شدید کردیم 

اولین باره مادرم فهمیده 

ما نامزدیم فقط  دعوای شدید کردیم  اولین باره مادرم فهمیده  توی ماشینش بودم حرفمون ...

خب حتما مامانش فهمیده دیگه ..... بنظر من از همین اول رو نده ک راجع خواهرت اینجوری بگه .... شوهر خواهر من ، بی دلیل از من بدش میاد . خواهرم جمعش نکرد ،، الان ۱۲ ساله ازدواج کردن با من چپه 

ما نامزدیم فقط  دعوای شدید کردیم  اولین باره مادرم فهمیده  توی ماشینش بودم حرفمون ...

شاید بعد از دعوا عذاب وجدان گرفته و مادرش از زیر زبونش کشیده و بعد به وسیله مادره می خواسته غیرمستقیم بیاد جلو چون روش نمی شده بیاد 

البته این ها جرو احتمال هست باز شما بهتر می شناسیش 

خب حتما مامانش فهمیده دیگه ..... بنظر من از همین اول رو نده ک راجع خواهرت اینجوری بگه .... شوهر خواه ...

اره صدرصد مادرش فهمیده . 

اصن توی ماشینش بودم ،مامانم زنگ زد ،نمیدونست اینچیزارو . 

همون موقع فهمید. 

ولی عجیبه رفته گم و گور شده 

شاید بعد از دعوا عذاب وجدان گرفته و مادرش از زیر زبونش کشیده و بعد به وسیله مادره می خواسته غیرمستقی ...

خب چرا نیومده پس ؟ 

مادرش زنگ زده بود سر و گوش آب بده . 

منم هیچی بهش نگفتم 

اونم نپرسید اصن 

اره صدرصد مادرش فهمیده .  اصن توی ماشینش بودم ،مامانم زنگ زد ،نمیدونست اینچیزارو .  همون ...

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون .
این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده
البته این قانونارو خودش گذاشته .منم بدون نامزدم جایی نرفتم با کسی .حتی با خواهرم و شوهرش نمیزاره برم بیرون .
رفته بیرون با دوستش و خانومش .منو نبرده .پاشدم رفتم دم خونشون با اسنپ ساعت ۱۱ شب .میگه خاک بر سر من زنم این وقته شب اومده بیرون . بهش میگم مگه من با خواهرم و شوهرش میرم بیرون بدون تو ؟ میگه دوست من و خانومش و با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن .شروع کرده به تحقیر منو خانوادم . منم جوابشو دادم به خانوادش توهین کردم . اونم زد تو گوشم . مامانم همون موقع زنگ زد .فهمید که منو زده .فهمید که با خواهرم و شوهرش مشکل داره . قبلا گفته بود نمیتونم تحمل کنم شوهرشو . همش پشتش حرف میزد قبلش .
اولین باره ۱۱ روز شده هیچ خبری ازش نیس
مامانش زنگ زد چند روز پیش حالمو پرسید .
مطمعنم زنگ زده بود سر و گوش آب بده .

1402/08/16 | 14:47
0 نفر لایک کرده اند ...

خب چرا نیومده پس ؟  مادرش زنگ زده بود سر و گوش آب بده .  منم هیچی بهش نگفتم  اونم ...

عرض کردم جزو احتمال هست 🌹

شایدم مادره دیده پسرش ناخوش احواله خواسته ببینه چه خبره 

شاید بعد از دعوا عذاب وجدان گرفته و مادرش از زیر زبونش کشیده و بعد به وسیله مادره می خواسته غیرمستقی ...

البته این قانونارو خودش گذاشته .منم بدون نامزدم جایی نرفتم با کسی .حتی با خواهرم و شوهرش نمیزاره برم بیرون .
رفته بیرون با دوستش و خانومش .منو نبرده .پاشدم رفتم دم خونشون با اسنپ ساعت ۱۱ شب .میگه خاک بر سر من زنم این وقته شب اومده بیرون . بهش میگم مگه من با خواهرم و شوهرش میرم بیرون بدون تو ؟ میگه دوست من و خانومش و با اون خواهر و شوهر خواهرت یکی نکن .شروع کرده به تحقیر منو خانوادم . منم جوابشو دادم به خانوادش توهین کردم . اونم زد تو گوشم . مامانم همون موقع زنگ زد .فهمید که منو زده .فهمید که با خواهرم و شوهرش مشکل داره . قبلا گفته بود نمیتونم تحمل کنم شوهرشو . همش پشتش حرف میزد قبلش .

0 نفر لایک کرده اند ...

خب حتما مامانش فهمیده دیگه ..... بنظر من از همین اول رو نده ک راجع خواهرت اینجوری بگه .... شوهر خواه ...

0 نفر لایک کرده اند ...