نوزادم 6 ماهو 22روزشه شیرخشکیه و فقد شبا شیر میخوره روزا اصلا نمیخوره صبح فرنی شب نشاسته صبح ساعت 9 یکم پوره سیب یا پسته آسیاب شده و الک شده وعصراهم یکم پوره موز حتی اگ اینارو بهش ندم بازم شیر نمیخوره شیرو جم میکنه تو دهنش بعد همشو میریزه بیرون چیکارکنم شیرش کم شده بد نیس؟
خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه بچه غذا رو دوست داره بذار هر وقت دلش خواست بخوره من دخترم شیر خودمو میخوره شیرم خیلی کمه کاش حداقل شیر خشک میخورد کلافم کرده همش غر میزنه حریره فرنی هیچی نمیخوره فقط چسبیده به خودم. بچه ها تو یه دوره اینجوری میشن بعد دوباره انچنان میچسبن به شیشه شیر که خودت خسته میشی مهم اینه گشنه نمونه
ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان
غذا براساس کارت واکسن بهش بده یکم پسته تو حریره خیلی کم اشکال نداره ولی نه زیاد پوره هنوز زود نیست براش فکر کنم معدش سنگین میشه برا همین نمیخوره مزه غذا فهمیده شیر نمیخواد
ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان