واسه چند روز داریم با خانواده میایم هوای اصفهان الان خوبه؟
و وضعیت شلوغی در چه حده؟ ارزش داره بیایم؟
پیشاپیش مرسی💜
میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقصهام از بهترینها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترینها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راههای درمان غمگینترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام ببین هوا ظهر ها خوبه ولی صبح و شب سرده امروز هم نسبت به دیروز هوا گرم تر بود ولی فردا رو نمی دونم چطوریع توی هوا شناسی ببین دمای هوا رو ولی در کل لباس گرم بیار
خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .
امروز آلودگی هوا خیلی شدیده😐 مسافر خواهشا این چند روزه نیاد!
چه مهمون نواز😐واسه مسافرت نمیایم. بابام کار داره اونجا میگه ماهم همراهش بریم
میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقصهام از بهترینها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترینها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راههای درمان غمگینترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡