2777
2789
عنوان

مربی رانندگیم...😫

536 بازدید | 56 پست

زیاد از حد دست به فرمون میزنه نن دارم مستقیم میرما بار دست میزنه 

بعد تو پیچم کلا خودش میچرخونه بعد من دست که میزنم بچرخونم گیج میشم نمیدونم دستمو کجا باید بزارم بعد میگه ببین خوب فرمون نمیچرخونی😐

چکارکنم 

بگو اگه اجازه بدی میخوام رانندگی کنم🫣🤐🤧🤧😂😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم اصلا خوب نبود مدام ترمز و کلاج و میگرف الانم من مشکل دارم 

مربی خواهرم ک مرد بود بعد ۶ جلسه دیگه کامل داد ماشینو دستش ن فرمون میگرف ن ترمز و کلاج فقط مواقع ضروری

من هنو نمیدونم کی ترمز بزنم از بس نداد بهم😒

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

والا مربی منم همینجوره وزودترازمن ترمز میگیره من نشستم پشت ماشین خودمون فکرکردم همون حد ترمز بسه میخواستم تصادف کنم البته واسه تمرین باماشین خودم رفتم هنوز امتحان ندادم ولی خب زودترترمز گرفته منم فکرمیکنم درهمین حدکافیه پاروی پدال ترمزباشه

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
مال منم اصلا خوب نبود مدام ترمز و کلاج و میگرف الانم من مشکل دارم  مربی خواهرم ک مرد بود بعد ۶ ...

منم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

عوضش کن 

نذار بلایی که سر من اومد سر تو بیاد 

مربی اول من یه خانم واقعا نابلد مزخرف بود 

بخاطر آموزش افتضاحش بعد از گواهینامه تا چندسال سمت ماشین نرفتم که برونم 

بعد چندسال با یه مربی خانم خفن دو جلسه رفتم راننده شدم تموم شد رفت😐

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

منم

من بهشم گفتم دوبار کمتر گرف باز تکرار میکرد گفتم ولش

بعد مربی خواهرم کلا از ماشین پیاده میشد میگف پارک کن 

اون میشینه پشت فرمون من میترسم اصن خوب یاد نگرفتم میخام برم پیش مربیش دوتا کلاس بگیرم قبل امتحان

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍