2789
عنوان

علتش چیه

40 بازدید | 14 پست

شده به یکی محبت کنید اما اونو غرور بگیره اما همینکه از رفتارش خسته بشین و خودتون و براش بگیرین(توجهتون رو کم کنید) بعدش بیاد سمتتون و تقلا کنه که بهش توجه کنید؟؟!!بنظرتون علتش چیه؟؟🤔🧐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله دقیقا

ولی نخواستم خودمو لوس کنم که بیان سمتم. واقعا دلم نخواستتشون. و بعد از اینکه اومدن سمتم هیچ وقت اون آدم قبلی نشدم.

از نظرم محبت کردن به کسی که متوجه شکستن غرور ما نیست، حماقته.

بله دقیقا ولی نخواستم خودمو لوس کنم که بیان سمتم. واقعا دلم نخواستتشون. و بعد از اینکه اومدن سمتم ه ...

تو پرانتز بگم البته این شامل همسرم هیچوقت نمیشه.

به نظرم بین همسران نباید مرز برای محبت کردن گذاشت.

اگه گذشت نباشه همه چیز به هم می ریزه.

اوه اوه جدای از دوست داشتن

ی زنعمو دارم لحظه اول تحویلش بگیری محلت نمیده دیگه

ولی سرد برخورد کنی می‌چسبه بهت نمیدونم فازش چیه هر سری رفتارش با سری قبل متفاوته

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
بله دقیقا ولی نخواستم خودمو لوس کنم که بیان سمتم. واقعا دلم نخواستتشون. و بعد از اینکه اومدن سمتم ه ...

حتما علتی داره که اینجوری رفتار میکنن...شاید وقتی کودک بودن از طرف خانوادشون طرد میشدن...نمی‌دونم واقعا

ذات ادمی اینجوریه به خصوص مردا فقط کافیه خیالشون راحت بشه همیشه میفتی دنبالشون بعد که میبینن نه &nbs ...

آره واقعا همینطوره.....یه جورایی خیالشون از یه چیزی راحت میشه و فکر میکنن اصطلاحا خرشون از پل گذشته😒

اوه اوه جدای از دوست داشتن ی زنعمو دارم لحظه اول تحویلش بگیری محلت نمیده دیگه ولی سرد برخورد کنی م ...

آره واسه منم سواله....بنظرم اینا خیلی تحقیر شدن و از اطرافشون طرد شدن احساس میکنن اگر کسی بهشون محبت می‌کنه برای اینکه اون محبت رو بیشتر از طرف مقابلشون داشته باشن باید خودشون رو بگیرن