2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

24 بازدید | 37 پست

سلام. من شش ساله جایی کار می کنم. حقوق خوب نمی ده. هی تیکه تیکه می ده. بیمه ام نداره. همش باید واسه حقوقمون التماس کنیم. می خوام از اونجا بیام بیرون بهشم گفتم. ولی گفت نخیر نمیشه. حالا یه کاری جور شده واسم که حقوقش و جاش خیلی بهتره بیمه ام داره. از شنبه می خوام برم اونجا. بهش گفتم میخوام برم. ولی گفت نیرو ندارم. حتی نیرو ام بگیرم  نمی ذارم بری و..... دوباره پیام دادم می خوام برم بعد از چند تا چت و اینا گفت به هیچ وجه نمیشه. حضوری هم گفتم گفت در اینجا بسته میشه کسیو ندارم بذارم.  انصاف داشته باش و.... در حالی که یک ماه پیشم گفتم میخوام برم گفت باید صبر کنی نیرو بگیرم ولی نگرفت. دروغ گفتم مامانم مریضه باید ازش مراقبت کنم. گفت نمیشه بیا. اگه ام دیگه نرم همش میخواد زنگ بزنه و بگه بیا. از هفته دیگه کار جدیدم گفته بیا. .چی کار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سر کار جدیدت. مگه بهش بدهکاری. کلا بلاکش کن از همه جا

چرا بیداری

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

هستن کسایی ک التماس میکنن واس همچین کارایی.لابد خودش تنبلی میکنه دنبال نیرو نیس. خودتو فدای کسی نکن . اگه نیرو نداره بگو حقوقتو زیاد کنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بهش بدهکاری که نداری.. کارت دولتی نیست نگران  بعدش باشی.. ازاد دلت نخواد نمیری بگو خانواده ام اجازه نمیدن.. درضمن مجبور میشه نیرو بگیرو توهم برو سر کار جدیدت اهمیت نده  

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
از کجا میدونی من همیشه تا لنگ ظهر خوابم و امروز بیدارم😂

حس ششم     

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

شما دیگه هزار بار گفتی خودش باید یه فکری میکرده ولی نکرده حقوقم که درست حسابی نمیده حداقل برو یه جای جدید هم حقوق بگیر هم بیمه بشو بعضیا هم فقط به فکر منفعت خودشه خودشو میبینه کار نداره تو راضی هستی یا نیستی ولی شما که نمیتونی جلوی موقعیت خوبو بگیریو از دستش بدی

وقتی پولتو‌نمیده نمیشه که برو کار جدید جوابشم نده 

غلط میکنه اسی برو اداره کار هم بابت بیمه وهم بات بدهیاش شکایت کن مظلوم نمایی کن اداره کار خدا شاهد پوستش میکنند همه بیمه وهم حقوق اداره کاری میگیرند ازش اگه قرارداد کاغذی نداری حتما کارجدید ول نکن و کارقبلی از حقت نگذر