2777
2789
عنوان

نامزدم چی شد یهو؟

100 بازدید | 32 پست

دوستان یک خواستگار دارم با تموم معیارام همخونی داشت و نامزد شدیم من اخلاقم خشک و جدی هست بابت محیط کارم این اخلاقم شکل گرفته و ایشون صمیمیت بیشتری داشتن نسبت به من ....دعوت بودن خونمون اونطوری که باید رفتار نکردم(از لحاظ روحی داغون بودم و پدر بزرگم ای سیو بود و چند روز بعد هم فوت کردن،نامزدی قبلیم بدلیل مخالفت خانواده پسره بهم خورده بودوفشار کاریم هم زیاد بود) و با دلخوری رفت و پیام داد بنظرم باید فکرامون رو بکنیم .و احساس میکنم مثل قبل دوست ندارم...و دوتایی تصمیم گرفتیم که تموم کنیم رابطمون رو.هر چند میدونم اگه سریع تمومش نمیکردم سو تفاهمه رفع میشد ....یک چند ماه میگذره از این قضیه و من واقعا احساس میکنم دوستش دارم بنظرتون چیکار کنم ؟؟خواهریا من ببینمش ؟ چی بگم بهش؟

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما قراره یک عمر با هم زندگی کنین و این شامل هم روزای خوب و هم روزای بد میشه اگه قراره تا یکم بدرعتارکردی و گرفته بودی بره همون بزار بره  این چ دوس داشتنیه

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 

شما اول رو خودت کار کن، صد بار دیگم با صد نفر دیگه همینی.

طرف اومده شریک زندگی پیدا کنه، نه کسی که ربات گونه رفتانه کنه با اینکه ناراحتیشو روی بقیه خالی کنه. 

بنظرم پیام بدی خودت جلو رفتی و منتظر هر پیامدی باش. انشالله نفر بعدی....

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

شما قراره یک عمر با هم زندگی کنین و این شامل هم روزای خوب و هم روزای بد میشه اگه قراره تا یکم بدرعتا ...

درسته ولی طرف وقتی روزای اول آشنایی ببینه طرفش خشکه و محل نمیده فکر میکنه بهش علاقه ای نداره و طبیعیه که قیدشو بزنه

شما قراره یک عمر با هم زندگی کنین و این شامل هم روزای خوب و هم روزای بد میشه اگه قراره تا یکم بدرعتا ...

اخه همون اول بسم الله؟

خب طرف فکر کرده این رفتار همیشگیشه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
درسته ولی طرف وقتی روزای اول آشنایی ببینه طرفش خشکه و محل نمیده فکر میکنه بهش علاقه ای نداره و طبیعی ...

خب پس درک چی میشه؟ اگه برعکس بود دختره قطعا میموند دلیل و پیدا کنه

اخه همون اول بسم الله؟ خب طرف فکر کرده این رفتار همیشگیشه

خب اول رفتارش و قطعا پسندیده که اومده خواستگاری و نامزد شدن توی اون شرایط حال خوبی نداشته 

واقعا اینجا حق با خانمه 😐