2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

217 بازدید | 21 پست

سلام وقت بخیر بچه ها من یه نفر ازم ۵۰۰ هزار تومن کلاهبرداری کرده شماره کارتش رو دارم شماره تلفنش هم دارم ولی شماره تلفنش در. دسترس نیست چطور میتونم پولمو برگردونم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو بانک از روی شماره حساب پیداش میکنن زنگ میزنن و تهدیدش میکنن که حسابشو مسدود میکنن فقط همین الان برو بانک 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

برو بانک از روی شماره حساب پیداش میکنن زنگ میزنن و تهدیدش میکنن که حسابشو مسدود میکنن فقط همین الان ...

به نظرت بانک بیکاره ،و چقدر کارمنداش دلسووووووووز

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
برو بانک از روی شماره حساب پیداش میکنن زنگ میزنن و تهدیدش میکنن که حسابشو مسدود میکنن فقط همین الان ...

بانک اینکارو نمیکنه دوست عزیز 

حتی نمیتونن اطلاعات به شما بدن تخلف هست 

🌹🌹🌹🌹🌹  کاربر آقا  🌹🌹🌹🌹🌹

یا باید شکایت کنی ازش خوبه که هم شماره کارت داری هم شماره موبایل ، یا اگه آشنایی بانک داری که برات آدرس و کد ملی پیدا کنه خوبه ، وگرنه بانک به هیچ عنوان حساب کسی را بدون حکم قانونی و شاکی ،مسدود نمی کنه 

به نظرت بانک بیکاره ،و چقدر کارمنداش دلسووووووووز

نه این کار رو انجام میدن من چند سال پیش این اتفاق برام پیش اومد حلش کردن اکی از خودم نمیگم که عزیزم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد