2777
2789

یه ۴ماهه دارم یه ۶ساله هردو هم شب تا صبح میرم بالاسرشون پتو میکشم روشون  ده دقه بعد می بینم پتو نیست ۴ماهه جدیدا با پاهاش هل میده میندارش پایین اون یکی هم دور خودش میچرخه نمیدونم چیکار کنم مریض نشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم یک سالشه 

همینه تا صبح نمیخوابم،الانم سر درد دارم 🥱

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

لباس گرم جوراب و کلاه بهشون بپوشون. بچه منم همینطوره. اینطوری سرما نمیخوره

لباس گرم میپوشونم ولی کلاه ک از روز اول نمیزاشت هرچی کلاه خریدیم ک گشادتر باشه چنان گریه ای میکنه  جورابم مامانم میگ خوب نیست باش بخوابه

۱۷ساله کارم همینه نصف شب گیج خواب بلند میشم میرم تواتاقشون میکشم روشون تاروموبرمیگردونم لولش میکنه با پاش هل میده...تابستونا یواشکی که نبینن دریچه کولرشون میبندم که یخ نکن زمستونم شبانه روز بخاری اتاقشون روشنه....حالا بزرگه هم ۱۷ساله بدتر میپیچه دورش باید دوساعت ازدورش جدا کنم   

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
لباس گرم میپوشونم ولی کلاه ک از روز اول نمیزاشت هرچی کلاه خریدیم ک گشادتر باشه چنان گریه ای میکنه &n ...

جوراب اشکالی نداره ی تحقیق کن راجع بهش. از نظر علمی هیچ مشکلی نداره. کلاهشم وقتی خواب عمیقه سرش کن. متوجه نمیشه