2821
2789
عنوان

نامزدم

168 بازدید | 6 پست

بچها من نامزدم ی اخلاقی داره 

البته تو پرانتز گاهی اوقات مشروب میخوره

تو حالت عادی بش برای ی مسیله میگم بگو مرگ من ک دروغ نمیگی میکه من مرگ تورو قسم نمیخورم فلانو بهمان مثلا چند وقت پیش شنیدم قبلا یکیو دوس داشته گفتم بگو مرگ من دروغ بود نخورد قسم 

حالا امشب مشروب خورد بود سر ی چیز خیلی عادی گفت ب مرگ تو. نمیدونم اصن چی درسته چی غلطه دوس داشتنش نسبت ب من دروغه راسته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم 

یچی بهت بگم...

اگه تو میبینی حتی یکوچولو به حس نامزدت نسبت به خودت شک داری لطفاً لطفا باهم پیش مشاور برین اصنم در این موردم با اعضای خانواده خودتو نامزدتم حرف نزن ولی یواشکی باهم برین 

من خودم ادمی بودم که نامزد کردم حتی با طرف دوستم بودم اومد خواستگاریم چند ماه نامزد بودیم بعد طرف گفت نمیخوامت چون از اون اول دوست نداشتم 😂🤦🏻‍♀️

از اونجا بود که گفتم کاش اون اول میرفتیم پیش مشاور چون مشاور با تستای روانی که میگیره میفهمه آیا تو رو دوست داره یا نه