2821
2789
عنوان

دعاعه یا چییی

119 بازدید | 28 پست

من تا الان بیدارم در خونمون بستس کلا

یهو بو اسپند اومد تو خونه یعنی چی توروخدا بگین نصف شبی ری.دم ب خودم

اینم بگم برامونم دعا مینویسن هردفعه

یهو شک کردم ترس ب جونم افتاد

همسایه اسفند دود کرده حتما

اخه این وقت شب 

با عقل جور درنمیاد بخدا نصف شب برا چی بعدد درمون کلا بستس بعیده بو یا صدا بیاد

خودشم اگه بیدار باشن سروصدا میاد اصلا نیومد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بوى موجودات فراطبيعيه!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شاید باورت نشه ولی همسایه طبقه بالایی ما هر شب اسفند دود میکنه  حتی نصف شب

عهه انشالله که اینجوری باشه اینجوری ک شما گفتین یکم راحت شدم

خدا لعنتشون کنه هردفعع واسمون دعا مینویسن الهی روز خوش نبینن🥲

یا خدا ینی چی توروخدا شوخی نباشه من اینجا سکته کردم🥲🥲

منم تو اينستا خوندم آخه خودمم گاهى بوى دود حس ميكردم، بدون منبع

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

منم تو اينستا خوندم آخه خودمم گاهى بوى دود حس ميكردم، بدون منبع

واای🥲🥲💔

یبارم تو خونمون بوی حنا اومد انقد بو میکردم

سال بعدش فهمیدم از وجود فرشته ها بوده

واااا عزیز دلم همسایه ای دود کرده حتما.بله بعضیا نصف شبم دود میکنن از مهمونی اومده ترسیده از چشم زخم سریع دود کرده.بعدم اسفند از بخورات خیر هست نه شر....هیچکس برای جادو از اسفند نمیتونه استفاده کنه.از خداتم باشه بوی اسفند میاد😄

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

یک مورد دیگه اینکه حس کردن بوهای عالم معنا و ماورا کار شما وما نیست.مخصوص خواص هست😊

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
واااا عزیز دلم همسایه ای دود کرده حتما.بله بعضیا نصف شبم دود میکنن از مهمونی اومده ترسیده از چشم زخم ...

عه انشالله که اینجوریه

اخه من درست وسط حال دراز کشیدم درو هم بستم پنجره بستس 

بوهم ک بعیده بیاد 

والله انقد از دعا حرفشو شنیدم ک توهم میزنم🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز