2777
2789

واااای من درکت میکنم

من موقع ذبح گوسفند تو عروسیا سرمو میندازم پایین اشک میریزم.باورت میشه؟؟؟؟؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکار و صید واسه تفریح عیب داره گناهه اما واسه مصرف نه. در ضمن دیدن گیاها هم میتونن درد بکشن و گیاهخواری هم کلی ضرر به اکوسیستم وارد میکنه. هرچی بخوریم واسه یکی ضرر داره مجبوریم غصه نخوریم وگرنه از گشنگی باید بمیریم همه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
هر چیزی که حرام باشه انجامش گناهه وهر چیزی حلال باشه انجام دادنش گناه نیست

اره درست میگید ولی تفاوت هم دارن بین حرام و گناه 

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
پس حلزون ها هم خوردنین؟

خواهر خوبم،برای دونستن این مطلب باید توجه کنی که ما اونچه به عنوان یک مسلمان انجام میدیم، یعنی احکام ما، ریشه در قرآن داره. اما بنابر گفته ی خود قرآن، این قران احکام کلی رو بیان کرده و نیازمند تبین و تفسیر و توضیحه. 

یعنی چی؟ 

یعنی قرآن به ما معیار میده. 

بر اساس اون معیارها پیامبرخدا و اهل بیت احکام جزئی و مصادیق رو برای ما روشن میکننـ

حالا آیا خوردن حلزون حلاله یا حرام؟ 

باید به رساله مرجع تقلیدت مراجعه کنی و احکام مربوطه رو بخونی❤