2777
2789

سر دومی چرا سرکلاژ نکرد آخه ؟ عزیزم ان شاالله خدا بچه ت رو سالم بذاره بغلت من دکتری که مد نظرت هست نمی‌شناسم ولی بین دکتر های سقط مکرر سرچ کن پیدا میکنی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
سر دومی چرا سرکلاژ نکرد آخه ؟ عزیزم ان شاالله خدا بچه ت رو سالم بذاره بغلت من دکتری که مد نظرت هست ن ...

چی بگم کاهلی خوردم و گوش کزدن به حرف خاله زنک ها دکترای بیسواد و... 

😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم کاهلی خوردم و گوش کزدن به حرف خاله زنک ها دکترای بیسواد و... 

خودتو سرزنش نکن این یکی برات می‌مونه نگران نباش هیچ نشونه ای نداشت یهو سرویکست کوتاه شد ؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
دقیقا

پرو پیش متخصص سقط مکرر عزیزم منم بعد دو تا سقط سر بچه م سرویکسم بدون هیچ دلیلی یک دفعه کوتاه شد رسید به ۲۱ ولی چون ۲۴ هفته بودم سرکلاژ نشدم پساری هم نذاشتن برام استراحت کامل مطلق شدم توی شیب سر پایین پا بالا با آمپول و شیاف بچه م به وقتش دنیا اومد حتما برو پیش سقط مکرر که از اول تحت نظر متخصص کاربلد باشی