2777
2789
عنوان

آرایش...

141 بازدید | 12 پست

بچها من هر آرابشگاهی برا عروسی رفتم زیاد راضی نبودم از میکاپم نه اینکه زمینه نداشته باشم اتفاقا هرآرایشگاهی رفتم قبل میکاپ همه از فیسم تعریف کردن که فکر میکردم با این تعریفایی که کردن الان سری دیوی رو تو آینه میبینم اما بعد میکاپ آینه رو می دیدم یه جغد روبه روم بود  😐 خودم ارایش معمولی میکنم واقعا قشنگه اما آرایش مجلسی بهم نمیخوره ..نمیدونم چیکار کنم پنج شنبه هم عروسی داریم باید برم ارایشگاه باز میترسم بد شه شما اگر عکس یه میکاپ شیک رو دارین بفرستین که اونجوری ارایش کنم میکاپش سبک باشه آخع غلیظ بهم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت..خودآرایی رفتی یا میکاپ ؟

هیچکدوم از کلیپ های اینترنت یاد گرفتم خودمم علاقه داشتم

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

عزیز دلم منم دقیقااااا عین شمام

جالب اینکه هروقت بیشتر هزینه می‌کنم بیشتر گند زده میشه به فیسم ،از آخرین باری که رفتم ارایشگاه کل شنیونم باز شد ،فرق وسط موهام شده بود عین پرده ی حموم 😅 یکی از مژه هام وسط مجلس کلا جدا شدن و اون یکی به حدی چسبیده بود که به هیچ وجه جدا نمیشد 🤨تا اینکه عروسی فامیل شوهرم که اصلااا قصد نداشتم برم و رفتنم یهویی شد مجبور شدم خودم آرایش کنم ،موهامو ساده اتو زدم و یه گل سر قشنگ زدم گوشه موهام ،یه آرایش سبک با سایه ی ساده شاین دار طلایی با رژ زرشکی ،خط چشم معمولی کشیدمو یه ریمل خوب زدم ،باااااور کن انقدددر زیبا شده بودم که حد نداشت ،با خودم عهد بستم تا حدددد ممکن ارایشگاه نرم 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
عزیز دلم منم دقیقااااا عین شمام جالب اینکه هروقت بیشتر هزینه می‌کنم بیشتر گند زده میشه به فیسم ،از ...

میدونی چیه عزیزم چون من آرایشی که خودم میکنم سر لباس مجلسی نمیاد وقتی لباس میپوشی یه آرایش قشنگم باید روش باشه اما من درحد یه کرم میزنم ...حالا واسه این عروسی موندم نمیدونم چیکار کنم 

میدونی چیه عزیزم چون من آرایشی که خودم میکنم سر لباس مجلسی نمیاد وقتی لباس میپوشی یه آرایش قشنگم بای ...

کلیپ های گوگل و ببین ،مثلا اگه صورت گردی داری سرچ کن طریقه کانتور صورت گرد ،یا اگه چشمات بادومیه سرچ کن سایه مناسب فلان چشم ،کلا اوقات فراغت آرایش کن ،اینکه  بفهمی چه آرایش های بهت میاد کم کم میاد توی دستت 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند