2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری خانواده منم اینطورین که نمیتونم همه چیزو بهشون بگم...اگه دوست نزدیکی کسی داری بهش بگو

ببین گلم آنقدر خسته روحم که دلم یک تصادف ویک خواب راحت میخوام دیگه بسه تو دنیا شکنجه بشم اونم سر یک دروغ که طرفم جنبه نداره وای به وقتی که دروغم اگه راست بود

منم همش خستم انرژی کم میارم حال راه رفتن هم ندارم روحم خیلی خستس خیلییی

من دیگه افسرده ام دیروز با مشاورم حرف میزدم میگفت خوبه که خودت میشناسی با خودت آشنای و تنها رفیق زندگیت خودتی ولی کم نیار حتی کلا دنیا روبه روت باش یادت باشه خدا پشتت 

من دیگه افسرده ام دیروز با مشاورم حرف میزدم میگفت خوبه که خودت میشناسی با خودت آشنای و تنها رفیق زند ...

منم خیلی افسرده و خستم

هیییی چی بگم والا کاش ازین وضع نجات پیدا کنیم

خیلی میریزی تو دلت براهمین سنگینی برا جوب آب حرف بزن کم کم خالی میشی

فکر کن تک خونه گریه میکنم مامانم میگه بلخره بعد ۳ماه گریه اشو دیدیم گفتم مردم درد میکنه نمیدونه دختر ته تقاریش افسرده شده

بااجازه ی استارتر  سلام دوستان میشه خواهش کنم تاپیک منم سربزنید مشکل بزرگی دارم لطفادعام کنید شنیدم دعای نی نی سایتی هاردخورنداره  

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
منم خیلی افسرده و خستم هیییی چی بگم والا کاش ازین وضع نجات پیدا کنیم

من فقط از اینجا میسوزم به عشقم یک دروغ گفتم مشاور حق داد بهش ولی بعدش مشاور گفت درست حق داره ولی ۵ ماه زیادی طرفت جنبه نداره گفت تو دختری که با نداری هم میسازی کاملا معلومه ولی اون که سر یک دروغ ولت کرد وای به حال اینکه درست بود عمرن برمیگشت

من فقط از اینجا میسوزم به عشقم یک دروغ گفتم مشاور حق داد بهش ولی بعدش مشاور گفت درست حق داره ولی ۵ م ...

آهان پس مشکلت احساسی بوده، چی بگم والا عزیزم پسرا دقیقا برعکس ما هستن بیشترشون

اکثرا کمالگران و فکر میکنن براشون ریخته و یه آدم همچی تموم رو میخوان و با کوچکترین نقصی ، انعطاف از خودشون نشون نمیدن و رابطه رو ترک میکنن، مثل ما بساز نیستن...

من خودمم مشکلی تقریبا مثل تو داشتم و واقعا نمیدونم میشه دیگه چیکار کرد😕

امیدوارم اون اتفاق خوبی ک دوست داری برات بیفته عزیزم

گلم هم احساسی هم فوت پیر عموم که جای بردارم

چقد شبیه منی عزیزم دقیقا من هم تا ترکم کرد بی بی ام فوت کرد و انقدر داغون شدم که حد نداشت میفهمم چی میکشی قربونت برم امیدوارم حالت بهتر بشه:::)