2777
2789
عنوان

غذا نخوردن بچه شش ساله

473 بازدید | 12 پست

سلام پسرم امسال پیش دبستانی دقیقا دوسه ماهی میشه خیلی کم غذا میخوره این ماه آخر بدتر شد والان دوهفته است کلا با آبمیوه و آب زندست چشاش گود رفته رنگش مثل گچ دارم میمیرم بخدا غذا خوردنی پس میده میگه نمیتونم حالا چیپس و پفک بدی درجا میخوره فقط غذا اصلا قبلاً کیک اینا میخورد اونم نمیخوره داد میزنم .میزنمش با ترفند میدم با آرامش و مهربانی بازبان خوش اصلااااا دریغ ک بخوره

برا پنجشنبه نوبت دکتر گرفتم دوهفته پیش پونزده کیلو بود الان میدونم کمترم شده بخدا از اعصاب حالا خودم پرخوری عصبی گرفتم دیگ کم آوردم اصلا امید ب زندگی ندارم غذا ک نمیخوره اخلاقم شده مثل ببخشید سگ 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش دکتر ببین اگه سیستم گوارشش سالمه اصلا و ابدا زورش نکن برای غذا که بدتر میشه. اصلا بهش تنقلات نده وعده های اصلی رو بذار جلوش خورد که خورد نخورد جمع کن هیچی نده تا وعده بعدی. ابمیوه هم نده

ببرش دکتر ببین اگه سیستم گوارشش سالمه اصلا و ابدا زورش نکن برای غذا که بدتر میشه. اصلا بهش تنقلات ند ...

همه این کارا کردم فقط از شدت گشنگی از حال می‌ره می‌خوابه فقط بچه ای ک یه ساعت خواب بعد از ظهرش یا زود خوابیدنس محال بود همش خوابه بخدا دارم دیوونه میشم

شاید لوزه هاش و م کرده ،بچه من اینجور بود لوزه اش ورم کرده بود شبا قبر خواب یک قاشق عسل بهش میدادم وبعدش دگ چیری نمیدادم تا صبح چندروز این کارو کردم بهتر شد ببر دکتر لوزه هاش معاینه کنه