2777
2789
پس تو هم مثل من خیلی خیلی جوانی منم توی اوج جوانی یکم پادرد دارم ۳۸ سالمه

من حس میکنم از کمبود کلسیوم باشه. میخوام یه دوره کلسیوم بخورم. تازه من سساتیکمم درد میکنه. باسنم وقتی میشینم خواب میره. ام ار ای دادم ولی غیرت نکردم ببرم دکتر نشون بدم🤦

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش پسرم خجالت میکشم اخه بزرگه مرد‌ شده واسه خودش

وا یعنی چی....مرد شده که شده اما برا شما همون پسره که باید برات بره چایی بریزه لازم باشه خونه رو جارو بزنه ظرفا رو هم بشوره و خیلی کارهای دیگه که باید برا مادرش کنه ..حالا شما خجالت میکشی پا جلوش دراز کنید...بنده خدا همسرش یه موقع پاشو دراز کنه بهش میگه مامانم پاشو جلو من دراز نمی‌کرد تو میکنی 

وا یعنی چی....مرد شده که شده اما برا شما همون پسره که باید برات بره چایی بریزه لازم باشه خونه رو جار ...

نه خدانکنه محتاج شم من مریض شم هم به سختی میگم مریضم غرورمو‌‌نمیشکنم

نه خدانکنه محتاج شم من مریض شم هم به سختی میگم مریضم غرورمو‌‌نمیشکنم

خدا نکنه بیمار بشید ...ولی مگه مادر باید بیمار بشه تا فرزندش کاری براش انجام بده....من خودم بعنوان یک مادر یک روز رو برا خودم هستم کامل یعنی دست به سیاه و سفید نمیزنم...اینکه شما همیشه کامل و بی نقص باشی خودش یه نوع نقصه