2777
2789
خواب دیدم انگار خونه عمم (خونشون فرق می کرد)  دختر عمم که تازه عقد کرده  بهش گفتم لباس ...

زندگی عمت فرق کرده ،، از غم‌وغصه یا نگرانی درمیای ، یه زندگی جدید بهت پیشنهاد میشه یاشده که ناراحتت می‌کنه ،انگار اون آقا کاری کرده استرس گرفتی و ناراحت شدی اما همچنان رو پیشنهاد زندگیش هست 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
زندگی عمت فرق کرده ،، از غم‌وغصه یا نگرانی درمیای ، یه زندگی جدید بهت پیشنهاد میشه یاشده که ناراحتت ...

عزیزم بنظدت میتونه برگشت چیزی باشه

مامانم می خواد یکیو راضیه کنه واسطه شه به خواستگارم بگه دوباره رگرده

چون خواهرم بی دلیلی ردش کرده

خیلی ناراحتم دنبال بازگشت خواستگارمم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بنظدت میتونه برگشت چیزی باشه مامانم می خواد یکیو راضیه کنه واسه شه به خواستگارم بگه دوباره رگ ...

واسه برگشت چیزی تو خوابت نبود اما اون آقا همچنان فکرش پیش شماست ،،چیزی هم که راجب خودت بولده تو خواب استرسه ،ایشالله اگه به صلاحته برگرده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
واسه برگشت چیزی تو خوابت نبود اما اون آقا همچنان فکرش پیش شماست ،،چیزی هم که راجب خودت بولده تو خواب ...

ممنون عزیزم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
واسه برگشت چیزی تو خوابت نبود اما اون آقا همچنان فکرش پیش شماست ،،چیزی هم که راجب خودت بولده تو خواب ...

گلم  شنیدم دزد یعنی خواستگار

میگم شاید مونده نرفته همین تعبیر باشه

گلم  شنیدم دزد یعنی خواستگار میگم شاید مونده نرفته همین تعبیر باشه

معملا دزد چون قصد بردن و سرقت کردن داره ،کسیه که آرامش و از آدم میدزده و استرس میده تعبیرش اینه ،، طرف شما یا عکست و دیده ؟

اون فامی دور دامادمون (درواقع واماد دامادمون) و همکارش ولی دامادمون از حسادت نزاشت

اکه خودش یه نظر هم دیده باشه بعید می‌دونم بخواد دست بکشه ،مگه اینکه طرف از خودت نه بشنوه که دیگه سراغ نگیره ،به نظرم شمام پیگیر باشین از طریق همون واسطه که گفتی 

گلم خودم قبلا دیدمش  میشناسشم خیلی دوسش دارم حتی عکساشم دارم

عزیزم 😍 با خواهرت راحت نیستی که بهش بگی ، یا با دختر خالت بود یا دختر خاله دامادتون

خواهر هم حسودههم از هزار دشمن بدتر خدا میدونه  چه بلایی سرم نیورده دختر خاله  خودم در ...

خدا رحم کنه ، چه خواهرایی دارم میبینم این مدت ،، خدارو شکر خواهر ندارم ،،، به مامانت بگو یه روز با دختر خالت بحثش و پیش بکشه و بگه که مثلاً خودمون حرفی نداشتیم و فلانی ج رد داد ،همین که شما فکرش . بندازین تو سر طرف اگه بخواد کاری کنه می‌کنه

عزیزم متاسفانه ما تهرانیم دختر خاله ام شهرستان  مامانم میگه من زشته تا حالا زنگ نزدم  یهو ...

ایشالله عزیزم ،ایشالله خواهرت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واسه یه روزم که شده نرم‌ومهربون بشه ،،، مطمعنی باش اگه سرنوشتت با این آقا باشه خواهرت و شوهرش که هیچ ،دنیاهم نمیتونه جلو اتفاق و بگیره ،، 

زمان زیادی گذشته ولی مسره مجرده مامانس دنبال دختر میگرده براش اون روز انگار مامانش گفته نمیدونیم د ...

یه چیزی بگم ناراحت نمیشی ؟ به هیچ کس حتی اونی که مطمعنی باهاش داری زیر یه سقف میری دل نبند ،،صدتو واسه هیچ کس نذار ،، مردا از ما خییییلی منطقی ترن ،اول منطق سون حکم می‌کنه بعد شهوت بعد احساس ،،، ذهنت و درگیر نکن ببین چی پیش میاد