2777
2789
عنوان

خواهرم میگه معلممون یهو لج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 29 پست
میگه به دوستمم کنارم بوده میخندیده گیر نداده به منی که بیشگون گرفتم گیر داده بعد چرا قبلش بهش گفته ۶ ...

عزیزم قبول دارم جریمه کردن کار درستی نیست ولی تا وقتی تو کلاس نبودی ندونسته به معلم گارد نگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شلوغ کرده دیگه جریمه شده عقده کدومه

مگه پادگانه 😐 جریمه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

میگه به دوستمم کنارم بوده میخندیده گیر نداده به منی که بیشگون گرفتم گیر داده بعد چرا قبلش بهش گفته ۶ ...

عزیزم گارد نگیرید. خودمون دانش اموز بودیم تو کلاس یه کاری میکنیم بعد وقت توضیح خیلی ساده و کوچیکشو تعریف میکنیم. معلمش صلاح دیده اینو. ۲باربیشتر هم بنویسه چیزی نمیشه.بعدا حواسش بیشتر جمع میشه به درس

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزم قبول دارم جریمه کردن کار درستی نیست ولی تا وقتی تو کلاس نبودی ندونسته به معلم گارد نگیر

خودم چند بار با معلمشون حرف زدم ولی کلا لحن بدی داره، خیلی نیشددار حرف میزنع  میگه یبار رفتیم راهپیمایی فرداش به دوستم جلوی کل کلاس گفته رفتی چسبیده بودی به قسمت آقایون 

رامین عشق تیم ما      رامین خوشتیپ ما 
شلوغ کرده دیگه جریمه شده عقده کدومه

عزیزم اصلا جریمه کردنش واسه قبل قضیه بوده بعدش خواهرم میگه مم فقط دوستمو بیشگون گرفتم که  نخنده 

مگه پادگانه 😐 جریمه

چرا با کلمات میخوایید بازی کنید!؟ نتیجه کار خوبه؟!مدیریت کلاس خوبه؟ شلوغ کرده و معلم خواسته کلاسو مدیریت کنه

ما والدین هم باید درک کنیم

کار خاصی هم نکرده دوبار بیشتر بهش مشق داده

دردم از یار است و درمان نیز هم
چرا با کلمات میخوایید بازی کنید!؟ نتیجه کار خوبه؟!مدیریت کلاس خوبه؟ شلوغ کرده و معلم خواسته کلاسو مد ...

میتونست یجور دیگه کنترل کنه

بازی با روان بچه ها اسمش کنترل نیست رییس بازیه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

چرا با کلمات میخوایید بازی کنید!؟ نتیجه کار خوبه؟!مدیریت کلاس خوبه؟ شلوغ کرده و معلم خواسته کلاسو مد ...

اولن تو کلاس نبودن نماز خونه بودن دومن همه ساکت بون دوستش خندیده این بیشگونش گرفته دوومن از یه سوال جواب ۲۵ تایی ۶ بار بهش گفته بعدشم من میگم شلوغ نکرده شما هی میگید شلوغ کرده

میتونست یجور دیگه کنترل کنه بازی با روان بچه ها اسمش کنترل نیست رییس بازیه

اره واقعا خواهرم میگه گریم گرفته جلوی بچها اینطوری باهام حرف زده

ربط به این داره که باید شایستگی معلمو داشته باشه علاقه داشته باشه به کارش و با عشق کار کنه نه به هو ...

اره دیگه میگه هروقت میاد سر کلاس میگه اعصاب خورده نزارید رو  سر شما خالیش کنم

عزیزم گارد نگیرید. خودمون دانش اموز بودیم تو کلاس یه کاری میکنیم بعد وقت توضیح خیلی ساده و کوچیکشو ت ...

ما اصلا چیزی نگفتیم فقط اومدم توضیح دادم

از دوستاشم پرسیدم ولی آخه ما چیزی به معلمه نگفتیم یا شاکی نبودیم من اومدم اینجا توضیح دادم حالا هی بقیه میان میگن گارد نگیر